≫ 

Dragana Mirković van sebe u Beču nakon horora na ulicama: "Celu noć nisam spavala"

- U ovim teškim trenucima svima bih samo želela da poručim da čuvaju sebe i svoje bližnje - kaže Dragana

  • 49
Dragana Mirković, Loznica, Sahrana Sinana Sakića Dragana Mirković, Foto: Marko Jovanović

Dragana Mirković poslala nam je zvaničnu izjavu, nakon terorističkog napada u Beču prošle noći, u ponedeljak 2. novembra.

Zbog toga što sa porodicom živi u Beču, mnogi su je zvali i slali poruke čim se pročula vest o hororu koji se dogodio, a pevačica sada kaže da su svi dobro i da su svi oni koje oni poznaju - takođe dobro.

- Dragi moji, pošto od sinoć dobijam nebrojeno pitanja htela bih svima da poručim da smo moja porodica i ja, ali i svi koje poznajemo, dobro - počela je Dragana.

- Duboko sam potresena tragedijom, celu noć nisam spavala prateći vesti, a moje misli i molitve u ovom trenutku su sa stradalima i povređenima u napadu u Beču, sa željom da se ovako nešto nikada i nigde ne ponovi. U ovim teškim trenucima svima bih samo želela da poručim da čuvaju sebe i svoje bližnje. Voli vas Dragana - poručuje Mirkovićeva.

Podsetimo, u terorističkom napadu u centru Beča stradale su četiri osobe, izjavio je bečki šef policije Gerhard Pristel. Do sada su preminula dva muškarca i dve žene.

Sinoć je ubijen i napadač, čime je ukupan broj umrlih porastao na pet. Policija je potvrdila da je osumnjičeni bio simpatizer Islamske države. Broj povređenih porastao je na 17.

Pored troje civila, stradao je i jedan napadač, kojeg je policija ubila, a koji je, prema rečima gradonačelnika Beča Miahela Ludviga, kod sebe imao automatsku pušku, pištolj i mačetu.

- To ukazuje da se pripremao za ovaj napad - dodao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    3. novembar 2020 | 11:33

    Da si 99 god bila u svojoj zemlji nebi se plasila uopste jel ovo je 0,1% od onoga sto se desavalo u tvojoj zemlji. Ja sam tad 78 noci proveo bez spavanja i rovovima dok ste vi uzivali e pa sad se kolo srece okrenu.

  • Cure

    3. novembar 2020 | 11:50

    Vrni se u Kasidol ce spavas ko jagnje

  • VRS

    3. novembar 2020 | 11:32

    E baš mi je žao što nisi spavala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA