≫ 

Slavica Ćukteraš: Zbog korone sam gluva!

- Za sve moje prijatelje, da se ne čudite više što vas ne čujem i stalno vičem “a?”, “šta?” i “nisam čula” - napisala je pevačica u okviru objave u kojoj lekar objašnjava posledice korona virusa po sluh

  • 2
Amig Show Slavica Ćukteraš, Foto: ATA Images

Pevačica Slavica Ćukteraš, usled širenje pandemije korona virusa, poput mnogih javnih ličnosti u Srbiji, preležala je COVID-19. Iako je imala blaže simptome i u samoizolaciji provela dane tokom kojih je bila zaražena smrtonosnim virusom, pevačica tvrdi da ima posledice. 

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu istakla da, nakon što je imala korona virus u julu, ne čuje dobro.

Slavici je privukla pažnju objava specijaliste ORL, dr Dušana Milisavljevića, koji često na Tviteru deli sa pratiocima korisne savete i informacije, kada je izneo podatke o ispitivanju sluha nakon preležanog koronavirusa. Folkerka je bila među prvima koju je zainteresovala ova tema, požalivši se ispod doktorove objave da je gluva.

Virus korona može da ošteti sluh. ORL klinika KC Niš je završila studiju ispitivanja sluha kod pacijenata sa kovidom-19 i registrovali smo pad sluha na 4.000 i 8.000 Hz kod skoro polovine ispitanika – otkrio je niški lekar, a na to je Slavica zaključila da ima problem.

Znači, gluva sam, haos – kratko je napisala, a zatim se obratila javno svojim prijateljima.

Slavica Ćukteraš Printskrin: Instagram/cukterasslavica

Za sve moje prijatelje, da se ne čudite više što vas ne čujem i stalno vičem “a?”, “šta?” i “nisam čula” – naglasila je ona objavivši i tvit doktora, s “dokazom” crno na belo.

Da li se Slavica samo našalila na svoj račun ili zaista ima problem sa sluhom, nije razjasnila.

Podsetimo, mnoge javne ličnosti preležale su korona virus, dok se neke i sada bore sa njim. Milica Todorović, Svetlana Ceca Ražnatović, Marina Visković, Miki Mećava, Ljubomir Perućica, Era Ojdanić, Bojan Vasković i mnogi drugi izborili su se sa opasnim virusom.

Među javnim ličnostima koje su proteklih dana zaražene COVID-19 su Marija Kilibarda, Anđelka Prpić, Žarko Laušević, Nela Mihajlović, Milica Milša, Vesna Čipčić, Suzana Perić, Srdan Golubović, voditelj dnevnika Mihajlo Pavić. Za sada, srećom, niko od njih nije životno ugrožen.

Video: Slavica Ćukteraš se tužnim snimkom oglasila iz bolnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA