≫ 

Mira Banjac proslavlja 91. rođendan: "Nemam nameru da prestanem da pušim"

- Cigarete su moje male prijatnosti, ne štete mom zdravlju - ispričala je Mira

  • 6
40 godina od premijere premijere filma Majstori, majstori Mira Banjac, Foto: ATA Images

Proslavljena glumica Mira Banjac danas, 04. novembra, napunila je 91 godinu, a zbog trenutne situacije sa korona virusom, proslavljenoj glumici nedostaju snimanja, kao i kontakt sa porodicom i prijateljima, koji sada održava putem telefona.

- Najvažnije je da razmišljate pozitivno i da se okružite ljudima koji imaju vedar duh. Uložite vreme u druženje i razgovor, volite ljude, budete sa prijatejima jer je to jedini kapital koji će vam se vratiti u životu - ispričala je Mira.

- Srećom, svi sada imamo telefone i tako možemo da održimo kontakt sa prijateljima. To nije isto kao živi kontakt, ali ipak znači nešto - rekla je glumica i dodala:

- Meni najviše nedostaju snimanja, ali i komunikacija sa ljudima. Počeli smo da snimamo jedan film u Banja Luci, ali smo morali da prekinemo. Jedva čekam da se situacija stabilizuje i da se vratimo poslu. Ne verujem da će to biti pre proleće.

Glumica ističe da joj teško pada to što je zatvorena u kući, ali je pronašla zanimaciju. Mira nije prestala da puši, a kako je rekla, nema to ni u planu, jer uživa u cigaretama.

- Osećam se dobro, ali sve teže izdržavam da budem zatvorena u kući. Nigde ne izlazim i pokušavam da uradim sve kako treba. Ali ne žalim se, jer kako je svima, tako je i meni. Ne mogu da prognoziram kako će se razrešiti ova situacija jer je svaki dan drugačiji. Ono što znam jeste da dane moramo da ispunjavamo pozitivnim stvarima i malim zadovoljstvima -  ispričala je Mira za Alo.

- Uvek imam volje da radim ono što me zanima, pa čak i kada sam kod kuće. Dani mi ne prolaze uzalud jer stignem i da pročitam novine, gledam televiziju, razmišljam o svom životu... - ispričala je glumica.

- Nisam prestala da pušim, a iskreno da vam kažem, nema ni nameru. Cigarete su moje male prijatnosti, ne štete mom zdravlju i pričinjavaju mi veliko zadovoljstvo - zaključila je Mira.

Video: Mira Banjac o nastanku filma Majstori, majstori: Nema više onakvih glumačkih majstora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    4. novembar 2020 | 10:25

    Legenda!

  • Licemerka

    4. novembar 2020 | 11:24

    Za g-đa Miru -91 ruža!❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

  • JS

    4. novembar 2020 | 11:07

    Srećan rođen dan i još mnogo da ih doživit. Srećna, zdrava nam bila Velika Miro.💐🎈🎂😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA