Tihomir se bori sa kancerom, a njegova ćerka vodi surovu bitku: "Njoj je teže nego meni!"

Glumac je izneo potresne detalje o unuci Noi, koja je prevremeno rođena

  • 1
Tihomir Arsic Printskrin: Tanjug, Nikola Tomić

Proslavljeni glumac Tihomir Arsić (63) bori sa opakom bolešću, metastazama na jetri, a ističe da je njegovoj ćerki Milici mnogo teže nego njemu.

Naime, Tihomirova najstarija naslednica odgaja prevremeno rođenu ćerku, a Arsić ističe, da je njena bitka mnogo teža i da je ona sa svojom pričom mnogima velika uteha.

- Maltretiram decu da zajedno gledamo filmove, vidim da nekad zaspe umorni nakon toga. Imam i potrebu da pričam sa njima. Supruzi Jeleni nije lako. Inače sa mnom nije lako, a kamoli sad. Mi se svađamo kao da sam zdrav. Kada bi nas neko čuo kako se raspravljamo, pomislio bi da ću da živim 101 godinu - rekao je Arsić za magazin "Gloria".

- Normalno je da se ljudi posvađaju, a ja želim da živim normalno koliko je to moguće. Najstarija ćerka Milica je dizajnerka i bavi se marketingom. Podiže prevremeno rođenu ćerku Nou. Ona bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje, ali je kroz priče na svom Instagramu uteha mnogim majkama, čak i onima koji imaju zdravu decu - ispričao je on.

Podsetimo, prošle godine, sasvim slučajno, na detaljnom pregledu Tihomir je saznao da ima rak na glavi pankreasa, a kako se tada pripremao za filmsku ulogu - čoveka koji umire od raka, razmišljao je da li da prvo snimi film, pa da ode na operaciju ili da odustane od uloge zbog zdravlja.

Tihomir se pet dana nakon saznanja operisao, a nakon dvanaest hemioterapija činilo se da je sve u redu. Međutim, glumac je na kontroli u maju ove godine saznao da ima metastaze na obe strane jetre, a nakon ponovnih hemioterapija broj metastaza se uvećao, pa je glumac i treći put imao terapiju.

Video: Kubura: Mi smo se sa tom koronom davno upoznali, preležali smo i gore bolesti

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    4. novembar 2020 | 14:49

    Drži se Tićo, generacijo! Imamo mi još ponešto da uradimo. Ne daj se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA