Vesna Zmijanac na stan iskeširala 250.000 evra, a tek da vidite ko joj je prva komšinica

- Potpuno je renovirala stan. Kupila je skup nameštaj, ugrađivala je neke skupocene lustere, ali ne žali ni dinara - tvrdi izvor

  • 13
Vesna zmijanac Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Vesna Zmijanac (63) navodno je pazarila novi stan na Vračaru, u blizini Hrama, a za luksuznu nekretninu iskeširala je oko 250.000 evra.

Pevačica je želela da živi bliže ćerki Nikoliji Jovanović, koja sa suprugom Reljom Popovića i ćerkom Reom živi na Vračaru, pa je prodala svoj stan na Voždovcu i dodala novac kako bi pazarila nekretninu na željenoj lokaciji.

- Vesna je navodno prodala stan koji je imala na Voždovcu. Dodala je još novca kako bi kupila veću nekretninu. Želela je da nađe stan sa velikom terasom jer ne podnosi zatvoren prostor - rekao je izvor blizak pevačici.

- Zbog toga je ranije svaki čas bila na Bukulji. Tamo ima svoj raj. lpak, često je potrebna Nikoliji u Beogradu, pa je odlučila da uglavnom gradu sebi napravi oazu mira - ispričao je izvor za Informer.

- Pošto je sve platila u kešu, dobila je i popust, međutim, ona je potpuno renovirala stan. Kupila je skup nameštaj, ugrađivala je neke skupocene lustere, tako da je sve na kraju izašlo 250.000 evra. Ali ona ne žali ni dinara.

- Pevačicina ćerka Nikolija je presrećna što se mama doselila u njen komšiluk. Nikolija je oduševljena što su komšinice! Redovno Vesni ostavlja unuku na čuvanje. Ona je ranije imala dadilju, koja je brinula o maloj, a kako sada gotovo i da ne radi, Relja i ona se sami brinu o ćerkici. Zato joj je odlično došlo to što se Vesna preselila na Vračar - rekao je izvor i dodao:

- Baba i unuka su stalno zajedno. Obilaze parkove, kafiće, igraonice... Uživaju! Skoro celo leto je Rea bila kod nje na Bukulji, a sada su zajedno u Beogradu. Vesna uživa kada je sa njom. Ume često da  kaže da sa Nikolijom zbog posla nije provodila mnogo vremena, ali da sa njenom ćerkom sada sve nadoknađuje sve.

Video: Zorica Marković nam je otkrila zašto se ona i Vesna Zmijanac više ne druže, a bile su tako dobre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    4. novembar 2020 | 16:04

    И кадаа очекује помоћ државе!?

  • dejan karaburna

    4. novembar 2020 | 16:32

    A porez jel placa ta zena odakle tolike pare??

  • Laki

    4. novembar 2020 | 16:32

    Odakle bre ljudi njoj tolike pare? Od poljoprivredne proizvodnje na Bukulji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA