Jahte, automobili, stanovi i to nije sve : Saša Popović na ove stvari daje pravo bogatstvo

- Uopste ne žalim novac na takve stvari, volim da imam skupe i dobre automobile. A jahtu znam da vozim i iz tog razloga sam je i pazario - rekao je Popović

  • 14
Saša Popović Foto: Marko Jovanović

Direktor "Grand" produkcije, Saša Popović (66) , od 1. novembra zvanično je postao penzioner. Medijski mag se ne libi da troši svoje milione na raznorazne stvari, pa tako poseduje nekoliko nekretnina širom sveta, kao i mnoštvo drugih stvari.

Pored nekretnina, Saša je tokom prethodnih godina novac ulagao u skupocene automobile, ali i u jahtu.

Kako su mediji već pisali, Popović poseduje jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju i na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca.

- Uopste ne žalim novac na takve stvari, volim da imam skupe i dobre automobile. A jahtu znam da vozim i iz tog razloga sam je i pazario - rekao je Popović svojevremeno.

Saša je oduvek bio zaljubljenik u automobile, te ne čudi da sada, kada ima mogućnosti za sve što želi, poseduje čitav vozni park. Jedan u nizu njegovih automobila vredi čak 150.000 evra.

Takođe, poseduje i luksuzni stan u Opatiji koji vredi skoro 500.000 evra. Brendirana garderoba i asesoari nisu izostali sa spiska stvari na koje Saša troši veliku sumu novca. Popović je za ručni sat izdvojio skoro 50.000 evra.

Saša Popović takođe planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gde je kupio plac. Njegov dom na Bežanijskoj Kosi važi ga jedan od najskupljih u Beogradu, na koji su on i njegova supruga Suzana Jovanović potrošili čitavo bogatstvo.

Video: Saša Popović nam je otkrio ko mu je najviše nedostajao od mentora tokom pauze snimanja Zvezde Granda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. novembar 2020 | 10:22

    Ispodprosečni harmonikaš imao 'žicu' za biznis i zašto bi mu neko to zamerio? Nikome ništa nije ukrao. Ja ne pratim to što on radi, ali svako ko pošteno plaća porez državi ima moje poštovanje.

  • Patriot

    5. novembar 2020 | 11:33

    Ne volim ga ali napravio dobar posao, provalio sta narod voli...

  • 534

    5. novembar 2020 | 10:43

    U zdravlj ih trošio. Nikom ih nije ukrao za razliku od mnogih drugih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA