Irfan Mensur hospitalizovan zbog korona virusa, evo u kakvom je stanju

Kako nezvanično saznajemo, glumac ima srednje težak oblik bolesti

  • 9
Irfan Mensur Irfan Mensur, Foto: ATA images

Irfan Mensur (68) pozitivan je na korona virus i smešten je u kovid bolnicu KBC Bežanijska kosa.

Kako saznajemo, proslavljeni glumac nije na respiratoru, ali ima srednje težak oblik bolesti. Ne diše uz pomoć mehaničke ventilacije, a lekari ove ustanove čine sve da se što pre oporavi.

Podsetimo, kako smo pre nekoliko dana objavili, i glumac Žarko Laušević od 27. oktobra leži u kovid bolnici KBC Bežanijska kosa. Njegovo stanje je stabilno, komunikativan je i veseo.

Kako smo tada objavili, prema našim nezvaničnim saznanjima, Laušević se koronom zarazio tokom operacije koju je u Beogradu imao 23. oktobra.

Laušević je tada operisao cistu na zubu.

Irfan ima ugrađena 3 bajpasa: "Ne plašim se smrti"

- Smrti se ne plašim. Umro sam pre sedam godina. Odlazeći na operaciju, kad su mi ugradili tri bajpasa, znao sam da iza sebe ostavljam ime i prezime, nešto što sam uradio, tri sina i neke žene koje će me se sećati. Ne plašim se tog izdisaja. Nisam bio svestan ni udisaja kad sam rođen. Plašim se jedino muke da se do kraja dođe. Iza mene će ostati trag na koji mogu da budem ponosan - rekao je Mensur početkom oktobra 2020. godine.

- Želeo sam da izgradim svoju lozu i ostavim svoj trag i zato sam ime svog oca uzeo za svoje prezime. Divna vest je što se moj najstariji sin Filip ovih dana ženi i njegova supruga je rekla da će uzeti prezime Mensur. Ono što sam hteo se ostvaruje. Imam Filipa i Pavla Mensura, a ako Bog da, biće i nekih unuka i unučica - ponosno je istakao glumac za Novosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA