≫ 

Lukasu pozlilo zbog izvršitelja, hitno mu je ukazana lekarska pomoć! Pritisak mu skočio na 230!

Lukasu su danas izvršitelji došli u stan, kako bi mu zaplenili imovinu, zbog dugovanja koja ima prema Dejanu Popoviću Tigru

  • 6
Aca Lukas Foto: Nikola Tomić

Folk pevač Aca Lukas hitno je pružena lekarska pomoć, nakon što mu je u njegovom domu pozlilo. Lukasu su danas izvršitelji došli u stan, kako bi mu zaplenili imovinu, zbog dugovanja koja ima prema Dejanu Popoviću Tigru, saznaje Telegraf.

- Aca se raspravljao sa izvršiteljima i odjednom mu je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć, a kako se žalio na bol u predelu srca i imao je visok krvni pritisak, trebalo je da ga prevezu na VMA. Međutim, on je to odbio i na svoju odgovornost ostao u kući. Pritisak mu je bio strašno visok, 230/140, pa su mu dali injekcije za obaranje. Ostao je na svoju odgovornost kod kuće - rekao je Saša Mirković za Telegraf.rs.

Lukasu izvršitelji upali u stan, plene mu imovinu!

U stanu pevača Ace Lukasa na Voždovcu danas su bili izvršitelji povodom zaplene imovine zbog dugovanja koja ima već duži vremenski period.

Inače, Popović je i ranije u javnosti isticao da Lukas ima izvesna dugovanja prema njemu. Navodio je da mu navodno duguje 80 hiljada evra.

Pozvali smo pevača kako bismo proverili saznanja, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Video: Hit odgovor Ace Lukasa na jedno naše pitanje: Ne zanosim se ja na bankini!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    5. novembar 2020 | 13:26

    Сећам се кад се хвалио на суду поводом питања колико зарађује на шта он рече "10.000 евра", а судија пита "јел' то месечно", а он онако шеретски " не брате судија, већ дневно, па шта ћу"......!? Сада се испостави да не може ни за 4 године да отплати ту "сићу" од дуга.

  • tea

    5. novembar 2020 | 13:32

    sto mu pozlilo kad je znao da duguje.

  • Ujka Zitko PFK

    5. novembar 2020 | 13:32

    Nek mu daju malo "secer u prahu",snizice mu se pritisak odmah.🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA