Paula pretila Franu, on pobesneo i priznao krivična dela: Krao sam i platio da čoveku zapale auto!

Rijaliti-učesnik priznao da je konzumirao kokain, bežao od policije, bio dva puta u zatvoru, a sada je devojci odgovorio na pretnje

  • 2
Fran Pujas Fran Pujas, Foto: Nikola Tomić

Učesnik rijalitija "Zadruga 4" Fran Pujas u emisiji uživo svađao se sa devojkom Paulom Hublin, a pošto mu je ona indirektno pretila određenim saznanjima o njegovom životu, on je odlučio da iznse šokantne detale. Fran je otkrio zbog čegao je bio u zatvoru četiri meseca.

- Pre dve godine sam ušao i opljačkao trojicu frajera, uperio sam utoku na njih i iznabadao ih, opljačkao sam ih za svu gu*ru, ležao sam zbog toga 4 meseca. Tada nisu imali dokaze, sada imaju! Pre četiri meseca sam čoveku platio da zapali auto! Pošto me Paula napada i priča kako će mi se us*ati u život! Sad vidi i reci za šta ćeš da me ucenjuješ - rekao je Fran i šokirao gledaoce.

Ovo nije prvi puta da Fran priča o svojoj burnoj prošlosti. Po ulasku u "Zadrugu" otkrio je da je konzumirao kokain.

- Ja mislim da sam ja specifičan dečko, ne samo zbog tetovaža, nego i po tome što sam pozitivac. Od malih nogu mi nije štimalo i uvek sam voleo sve što mi je bilo zabranjeno. Ovakav život će sigurno doneti neke rezultate. Oprosti majko, imao sam period godinu i po dana života, nisam bio pravi ovisnik, ali sam voleo da konzumiram kokain i jedino što mi je to donelo u životu su problemi i dugovi - rekao je Pujas.

- Počeo sam psihički da pucam i želim mladima da naglasim da beže od toga, to je sve lepo i divno, ali taj početak brzo prođe. To je najveće zlo koje postoji - objasnio je mladi rijaliti-učesnik.

Pujas je otkrio da je bežao od policije, ali i bio u zatvoru.

- Bio sam dva puta u zatvoru, Paula me je primila u stan, dok sam bežao od policije i čuvala mi je pse, prava cura, slala mi je pakete, hvala joj na tome! Ona mi je pomogla i naterala me je da se maknem od uličnog života, jer mi je pokazala da vredim puno više - rekao je Fran i dodao:

- Moja majka je radila u policiji, a sada moja majka čuva političare. Ona nije mogla da me sačuva i pored toga čime se bavi. Kolege su je zamrzele na poslu, ali mene moja majka voli i prava je majka. Žao mi je, ali u tom periodu života sam gledao da imam što manje kontakta sa majkom, da joj ne stvaram probleme. Sada imamo dobar odnos i sada je srećna što sam sa Paulom i vidi da hoću da se promenim i biće još bolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    6. novembar 2020 | 10:59

    Kako to da sav šljam od koga se drugi stide dodju u Srbiju? Za ovo dvoje ljudi niko ne priča i ne piše u Hrvatskoj. Pored naših šljamova mi i uvozimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA