Edo se zvanično razveo od Zilhe! Otrčao da proslavi, a komentar Dragane Mitar je čista provokacija

- Kažu da razvod ljudima teško pada jednako kao neki porodični gubitak... - rekla je tim povodom Edisova bivša ljubavnica Dragana Mitar

  • 5
Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić Edis Fetić i Zilha Karišik, Foto: Instagram/zzilhaaa

Učesnik Zadruge 3 Edis Fetić razveo se od Zilhe Karišik, nakon čega je otišao da proslavi to što je i zvanično slobodan čovek.

- Videli smo se u sudnici, to je okružni sud u Novom Pazaru. Oko dece još nije konačno sve. Viđanje će ostati. Kod mene će biti petkom, subotom i nedeljom, a alimentaciju će sud odrediti po primanjima. Pokušali su da nas pomire, ali smo oboje bili za opciju razvoda - rekao je Fetić nakon razvoda, a potom je objavio fotografiju iz kafane.

- Da se proslavi - napisao je.

Njegova nekadašnja ljubavnica Dragana Mitar prokomentarisala je to što joj je bivši dragi i zvanično slobodan.

Pravo da vam kažem, pojma nemam, nisam ispratila ništa... Evo, prekinuli ste me, upravo spremam tortu dečku za rođendan. Pa, šta da kažem? Znate kako, kažu da razvod ljudima teško pada jednako kao neki porodični gubitak, tako da im ja šaljem pozitivnu energiju da sve ovo sto brže i lakše prebrode - rekla je Dragana za Pink.rs.

Podsetimo, kako se nedavno pisalo, Zilha je navodno tužila Draganu za uvredu časti i imena i od nje potražuje odštetu u vrednosti od čak pola miliona dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fuj

    6. novembar 2020 | 19:00

    Šta će deca da ti slave, crni kukavče.

  • Lilja

    6. novembar 2020 | 23:31

    Koji bendik.vidi se da je sirovina I ne prosvecen ,al u dusi neispunjen normalan.covek bi to dostojanstveno.uradio ipak je onako za splavove.i zadruge

  • 7890

    7. novembar 2020 | 00:38

    Ti jado Zilhu i ne zaslužuješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA