Kažu da je pravi lepotan i izabrao je neuobičajeno zanimanje: Ovako izgleda stariji sin Žike Jakšića

Žikinog sina Andriju ne zanima estrada, niti se medijski eksponira

  • 7
Nikad nije kasno Foto: ATA Images

Producent i autor emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić ima dva sina iz dva braka, a njegov stariji naslednik bavi se ne tako uobičajenim zanimanjem.

Kao što je poznato, Žika je prvog sina Andriju dobio iz braka sa Snežanom, dok je Dušana, dobio pre šest godina u braku sa voditeljkom Dajanom Paunović.

Žikinog starijeg naslednika malo ko zna, on živi u Nemačkoj, gde je svojveremeno i Jakšić živeo, a mnogi kažu da veoma liči na svog oca.

Andriju ne interesuje estrada i javna scena, već je izabrao svoju profesiju koja nije tako "popularna" među njegovim vršnjacima. On je enolog, školovani vinski stručnjak, i to najmlađi u Nemačkoj.

Žika je u emisiji istakao da je veoma ponosan na svog sina, budući da je nastavio tradiciju svog rodnog mesta Aleksandrovca, koji je poznat po vinskom carstvu.

Kako izgleda Žikin straiji sin Andija pogledajte u galeriji u nastavku teksta, a koliko on liči na oca procenite sami.

Video: Žika Jakšić skromno: Tridesetak godina sam se bavio muzikom, a nisam postao zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    6. novembar 2020 | 19:43

    Svaka cast mladom enologu, moj sin zavrsio tehnološki fakultet, prehramveno inzinjerstvo, mikrobioloski procesi. Jako je zeleo i mastao da postane enolog, ali situacija u zemlji bas kad je zavrsi fakultet krenulo bombardovanje, sada se bavi drugim poslom,, zastita zivotne sredine u jednoj firmi,, platu najnizu koja moze da se dobije posto nije rukovodilac. Eto nije se snasao a kad vam ne krene tonete i sta se moze. To vam je zivot.

  • nena

    6. novembar 2020 | 18:12

    lepsi od tate.

  • Н. С.

    7. novembar 2020 | 09:28

    ВРЛО СУ МУ ЛЕПА ДЕЦА. А СТАРИЈИ И ВРЛО УСПЕШАН, ПА ЖИКА ЗАИСТА ИМА РАЗЛОГА ДА БУДЕ ЈАКО ПОНОСАН. МАЛИ ЈЕ ЈОШ МАЛИ, А МОЖДА СЕ И УГЛЕДА НА БРАТА. И ЖИКА ЈЕ ЛЕП И ИНТЕРЕСАНТАН ЧОВЕК, ЈЕДИНО ЈОШ КАД НЕБИ ИШАО КОД САШИНОГ ЗУБАРА. МИСЛИМ ДА ЦЕЛА ЕСТРАДА ИДЕ. КОД ИСТОГ ЗУБАРА., А СВИМА СУ ИМ ЗУБИ,. КАТАСТРОФА ПОД. ХИТНО ДА СУ ГА ПРОМЕНУЛИ, ЈЕР СВИ ИЗГЛЕДАЈУ У Ж А С Н О .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA