Luna Đogani pokazala trudnički stomačić, a svi komentarišu jedan detalj na njoj

Đoganijevoj, kako je i sama istakla, i te kako prija trudnoća

  • 18
Luna Đogani Printskrin: TV Pink

Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković čekaju svoje prvo dete, a Luna je pokazala trudnički stomačić, koji se već nadzire na početku trećeg meseca trudnoće.

Đoganijeva se fotografisala u liftu, a na sebi je imala jaknu i demper koji je upasala u trenerku, pa se u toj pozi ispod trenerke jasno nadzirao trudnički stomačić.

Mnogi su primetili da je Đoganijeva u toploj garderobi, pa komentarišu da od kada je u drugom stanju brine o svojoj bebi i sebi, kako bi joj bilo toplo i udobno.

Luna je raznežila svoje pratioce novom fotografijom koju je objavila na Instagramu, na kojoj su svi odmah uočili njen trudnički stomačić.

Đoganijva je ranije istakla da joj prija trudnoća, ali da je i prilično pospana, a ispričala je i na koji način je sazanala da će uskoro dobiti dete sa Markom.

- Osećala sam da sam trudna, ali sam se plašila tog testa. Prošlo je tačno 11 dana od kad nisam dobila ciklus, mama mi je rekla: "Kako bi volela da rodiš bebu". Mi smo pre toga rešile sve, pričale smo, a ona je samo to promenila - rekla je nedavno Luna.

Rekla sam joj da mi kasni, ona me je ubedila da uradim test, ja sam uradila tad u restoranu sa majkom i test je bio pozitivan. Odmah sam otrčala kući. Ona je tad bila sa mnom, počela da plače, a ja sam bila zbunjena. Rekla mi je da će biti dečak - ispričala je ranije Đoganijeva.

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    6. novembar 2020 | 19:32

    Prestanite da nas smarate sa ovom ne bitnom devojkom.

  • Dex

    6. novembar 2020 | 19:52

    Recite mi, cime je ova devojka zasluzila da joj vi vodite trudnocu i da redovno obavestavate vase citaoce .

  • Can you not

    6. novembar 2020 | 21:14

    Bukvalno niko ništa ne komentariše niti nekoga zanima ova osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA