Vreme čitanja: oko 1 min.

Tanja ne planira odlazak u Australiju, ali se čula sa sinovima: "Vidim da deca pate, plakali smo..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Jedan dan je ovako, drugi dan je onako. Sa tim čovekom se ne zna... - ispričala je pevačica

  • 19
Tanja Savić Tanja Savić, Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić istakla je da nije iznenađena potezom svog supruga Dušana Jovančevića koji je na uvid javnosti dao njihove poruke, a kako pevačica naglašava, nije joj bitan muž već  sinovi sa kojima se čula.

Ona je ispričala da je sa nalednicima razgovarala i da su tom prilikom ona i njen mlađi sin Đorđe plakali. Tanja nema u planu da ode u Austrailiju zbog situacije sa korona virusom.

- Čula sam se sa decom. Verovatno je sve što sam iznela u javnost poslednjih nekoliko dana uticalo na to ili su stigli papiri kod gospodina, pa je to sad malo promenilo situaciju, i zato mi je dao da čujem decu. Bilo mi je to čudno - rekla je Tanja.

- Vidim da deca pate, mlađi sin je plakao tokom razgovora sa mnom jer je video da ja plačem. Baš je bilo emotivno. Međutim, danas je druga priča. Jedan dan je ovako, drugi dan je onako. Sa tim čovekom se ne zna - ispričala je pevačica i naglasila da neće iću u Austalju.

- Ne planiram da idem u Australiju. Nemam kod koga da odem, a nemam ni s kim da odem, a sama da odem neću. U Australiju ne možeš da uđeš ako nisi državljanin ili ako nemaš boravišnu vizu, a ja nemam nikog ko to ima - rekla je pevačica.

- Ja sama da idem i da sedim tamo u izolaciji u ovom periodu, i da letim nekim avionima preko Indonezije, preko Kine, sa nepoznatom kompanijom, stvarno mi ne pada na pamet. Neću više sebe da stavljam u nezgodne situacije - zaključila je Tanja za "24sedam".

Video: Mina Kostić o drami koju proživljava Tanja Savić: Ogorčena sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    6. novembar 2020 | 21:25

    A trebalo bi da odeš. Tamo su tvoja deca. Mene ni jedan virus ovoga sveta ne bi odvojio od dece.(Koju nemam 😢).

  • Ai Da

    6. novembar 2020 | 22:08

    Jel relano? Nepad ajoj na pamet? Ja bih protiv celog sveta isla zbog djece ona nece preko indonezije i kine i tako nekih agencija. Nije realna prica ni malo.

  • Mira

    6. novembar 2020 | 22:04

    Jel' ova realna???? Ne pada joj na pamet da ide kod djece???? Pa, ja bih za ove dvije moje duse kampovala ispred kuce!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA