Rasta devojku krije od javnosti, a evo kako mu ona šalje ljubavne poruke u zatvor!

Reperu je određen pritvor od 30 dana, a nakon što je taj period odležao u Centralnom zatvoru, produžen mu je pritvor na još 30 dana

  • 18
Reper, Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta, Foto: Telegraf

Reperu Stefanu Đuriću Rasti navodno devojka šalje poruke putem radija, dok on boravi u Centralnom zavoru.

Rasta vreme u zatvoru prekraćuje slušanjem muzike, a poslednih večeri navodno stiže dosta poruka preko radija, koje su baš upućene njemu.

Čekam te i čuvam sve, ne brini. Mesec dana će proleteti, a naša ljubav neće proći nikada. Čuvaj se, moja ljubavi. Rasto, uz tebe sam - poručila je navodno reperova devojka putem radija i zamolila voditelje da puste neku njegovu pesmu.

Pomenuta devojka nijednom nije otkrila svoj identitet, ali se navodi da se radi o izvesnoj Dragani koja nije poznata javnosti. Ona i Rasta su navodno već neko vreme zajedno, ali to kriju od medija.

- Rasta nikad nije voleo da javno predstavlja svoje devojke. Živciralo ga je i kada su mediji pisali o njemu i Ani Nikolić. Zato gotovo niko nije ni znao da je on posle razvoda našao novu ljubav - rekao je izvor za Informer i dodao da Rasta svako veče sluša radio:

- Rasta u ćeliji nema televizor, ali ima radio. Srećan je što ga devojka nije ostavila uprkos skandalu i svako veče nestrpljivo čeka da čuje njenu poruku.

Podsećamo, Rasta je uhapšen 2. oktobra zbog posednovanja nekoliko paketa marihuane, a nakon pretresa njegovaog stana policija je pronašla još oko 600 grama. Reperu je tada određen pritvor od 30 dana, ali mu je 2. novembra produžen pritvor za još mesec dana.

Protiv Ðurića i B.L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da su izvršili krivično delo - nedozovljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Za ova krivična dela zaprećena je kazna od tri godine do 12 godina zatvora!

Video: Jelena Karleuša: Veliki kriminalci žive lepo, a Rasta je razapet!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eeeeee

    7. novembar 2020 | 10:20

    Vidi ga Rista hahaha

  • Zvezdan Terzic

    7. novembar 2020 | 11:26

    Izdrzi Rasto pa da valjamo opet nesto

  • Oo

    7. novembar 2020 | 10:50

    Izdrži Rasto, sta je to 4 gpdine zatvora, lagano, ako budes dobro vladao eto tebe napolju za svega 3 godinice uraaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA