≫ 

Mlađi dečko Dare Bubamare muvao starletu? "Da sam želela bila bih sa njim, ali on mora još da raste"

- Ja ne kradem ničije, mi smo se znali odavno, ja sam njega proslavila na neki način...- rekla je Nina Prlja

  • 9
Dara Bubamara Foto: Instagram/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara uživa u ljubavi sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem, a starleta Nina Prlja tvrdi da joj se on udvarao.

Naime, Prlja je ispričala da je "proslaila Darinog dečka", ali da mu nije uzvratila simpatije iako su razmenili nekoliko poruka.

- Ja ne kradem ničije, mi smo se znali odavno, ja sam njega proslavila na neki način... Čuli smo se, ali to je to. Da sam želela ja bih bila sa njim. Taj mali mora još da raste, mali je u glavi nema karakter ni pojavu koja meni treba, nema jačinu koja mi je potrebna - rekla je Prlja u emisiji "Upoznajte Parove", a prenosi "Svet".

Inače Dara i Toni su već nekoliko meseci zajedno, a nedavno su bili na romantičnom putovanju na Zanzibaru, odakle su objavili svoju prvu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube.

Podsetimo, Jovan Marić (79) izjavio je da je Dara "nepažljiva majka", te da sa 21 godinu mlađim frajerom "hvata poslednji voz", na šta mu pevačica nije ostala dužna.

- Ovom matorom manijaku ne mogu da izađem iz glave! Za njegovu informaciju, svi se jako lepo slažemo. Totalno sam zadovoljna, a izgled ovog matorog "seksologa" mi govori da je odavno zaboravio šta je seks, jer izgleda kao sintetičko ćebe oprano na 90 stepeni. Očigledno ga boli sjaj na licu zadovoljnih i zaljubljenih ljudi - rekla je ranije Dara.

Video: I Darin dečko divlja po putu: Snimao se dok vozi preko 200km na čas!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA