≫ 

Jana progovorila o sukobu s koleginicama: Seka mi je ukrala pesme, Stoja je prestala da mi se javlja

- Ja tako nešto svojim kolegama ne bih uradila nikada u životu. Tada me je sve to mnogo zabolelo jer ja nisam očekivala tako nešto - rekla je folkerka

  • 1
Stoja Novaković, Jana Todorović Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Jana Todorović važi za miljenicu kolega koju svi vole da posete na nastupima, na kojima pravi sjajnu atmosferu. Ipak, Jana nije u dobrim odnosima sa folk zvezdama Sekom Aleksić i Stojom Novaković. Iako izbegava ogovaranja i svađu, Jana je progovorila o sukobu koji ima sa dve koleginice.

- Ovu sa kojom ne pričam (Stoju), poštujem, cenim njen rad. Odjednom je prestala da se javlja. Da me boli ili mi je bitno, ja bih prišla i pitala kakav problem imamo. Ali, ja mnogo radim privatna veselja i ne mogu svi da mi skidaju kapu. To nekom zasmeta - rekla je folkerka i nastavila:

- Zasmeta i kakve pesme pevam, kako se postavljam prema ljudima ili što sam lepa žena u skoro 50 godina. Šalim se - izjavila je pevačica za Svet, a potom se osvrnula na situaciju u kojoj je Aleksićeva navodno uzela njene pesme.

- Ma, to je bilo i prošlo. Ne bih se vraćala na to. Više se i ne sećam koje su sve pesme bile, znam za "Iskoristi moje mane", "Farbaću kosu plavu" i ne znam šta još beše. To je sve bilo kod mene. Glupo mi je sad da pričam o tome. Ko je sad to uradio, ona ili njen menadžer, nije ni bitno, ali meni su pesme uzete iako sam dala novac za iste.

- Ja tako nešto svojim kolegama ne bih uradila nikada u životu, ali nas dve smo stavile tačku na to. Sad smo skroz okej. Tada me je sve to mnogo zabolelo jer ja nisam očekivala tako nešto. Ja nisam takav čovek. Da mi je kompozitor rekao da su neke moje pesme kod Seke na slušanju, ja ih sigurno nikad ne bih uzela dok mi ona lično ne bi rekla da odustaje od njih - dodala je Jana.

- Posle toga smo Seka i ja pričale. Bio je neki kratak razgovor. Rekla mi je da to nije bilo do nje, da je menadžer to uradio - zaključila je.

Video: Jana jedva drži bakšiš dok pevaŽenu od sultana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    8. novembar 2020 | 14:16

    Para na paru ide. Dobro zarađuje a bogato se udala. Mogu samo da joj zavide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA