Milijana (22) usred noći snimala novog dečka penzionera (61): "Znaš li da sad moraš da platiš?!"

Penzioner je prekoračio brzinu zbog čega je reagovala policija

  • 8

Bivša rijaliti učesnica Milijana Bogdanović (22) u ljubavnoj vezi je sa penzinerom Milošem (61) iz Užica, a njih dvoje zbog nepoštovanja propisa imali su problem sa policijom.

Naime, Milijana je snimila Miloše nakon što ih je zaustavila policija, jer je on prekoračio dozvoljenu brzinu, pa mu je poručila: "Moraćeš da platiš!".

- Miloše, zašto si prekoračio brzinu? Zašto si vozio 60, a dozvoljeno je 50? - pitala je Bogdanovićeva svog dečka penzionera.

- Nisam video znak, nemoj se zaj*bavati - odgovorio joj je Miloš.

- Ništa, sada moraš da platiš, da li znaš? Platićeš! Hoćeš opet voziti prekoračeno? - govorila je Milijana i smejala se Milošu.

Inače, Milijana će se 2. decembra razvesti od još uvek zakonitog muža Milojka Božića (75), za kojeg tvrdi da joj je upropastio život, te da ne pati zbog njihovog razvoda.

Miloš živi u Užicu, odakle su moji roditelji. Tako smo se i upoznali, u kafiću. Sada smo zajedno. Pa sigurno neću patiti za Milojkom koji mi je upropastio deo života. Razvodimo se 2. decembra - rekla je Milijana nedavno.

Kako je izgledalo kada je policija zaustavila Milijanu i Miloša pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momak

    9. novembar 2020 | 12:03

    Nadam se da ce biti cura ovakvih ukusa jednog dana kad i ja budem deda 😊

  • Dunja

    9. novembar 2020 | 12:01

    Dečko joj se oblači kao neki deda

  • Silvija

    9. novembar 2020 | 12:24

    Deda je vodi u deciji vrtic,kupuje joj igrackice,haljinice,Ovoj zeni od 22 godine skoro ispale sve daske iz mozga ,ostala jedna daska,pare,pare,jadna im sudbina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA