≫ 

"Dva dana nisam imala osećaj za miris i ukus": Ispovest Ilde Šaulić o koroni i trudnoći

- Nisam imala povišenu temperaturu, nisam kašljala, nisam imala probleme sa plućima, ništa - istakla je Ilda

  • 1
Ilda Šaulić, rođendan šminkera Dušana Lazića Ilda Šaulić Foto: ATA Images

Pevačica Ilda Šaulić gostovala je u RTS-ovoj emisiji "RTS ordinacija" i pritom govorila o svom iskustvu sa korona virusom. Kako je navela, ona nije znala kako se zarazila.

- Iskreno, ne znam od koga sam se zarazila, ne mogu da kažem. Nisam ni tip koji bi uperio prst u bilo koga - rekla je Ilda i nastavila:

- Dva dana nisam imala osećaj za miris i ukus i to mi je bilo negde znak da bi trebalo da se testiram, a plus što sam ja u to vreme bila u drugom stanju pa je onda jedno povuklo drugo. Bila je prioritetna stvar da se to iskontroliše - navela je ona za emisiju "RTS ordinacija", a prenosi "Blic žena".

- U mom slučaju je najbezbolnije prošlo. Nisam imala povišenu temperaturu, nisam kašljala, nisam imala probleme sa plućima, ništa - istakla je Ilda.

U tom periodu Ilda je bila trudna.

- Iskreno, ja sam drugi put u životu ostala u drugom stanju i to je bio velika radost za mene. Isto tako imam lepe godine, ja to ne krijem - 42 uskoro u decembru. To je za trudnoću uvek rizično. Ja sam se obradovala, ali sa rezervom- da da Bog da sve bude dobro" - rekla je ona.

Nažalost, izgubila je bebu u trećem mesecu trudnoće

Ilda je bebu izgubila kada je bila u trećem mesecu trudnoće.

- Da li je korona uzrok ili ne... Moj ginekolog kaže da ne možemo da pripišemo tome jer sam se dobro osećala i sve je bilo u redu. Možda i nema veze sa virusom - rekla je Ilda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    10. novembar 2020 | 20:52

    Ti dva dana,ja nedelju dana ni miris ni ukus,samo tooo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA