≫ 

Vuk rekao da nije koristio teške narkotike, poligraf kaže da laže: "Nisam ja Al Paćino da šmrčem..."

Reperu postavljeno pitanje da li je bio kod Kije Kockar u stanu na Zvezdari, on odgovorio "da", a odgovor se ispostavio kao istinit

  • 42
Vuk Mob Vuk Mob, Foto: Nikola Tomić

Reper Vuk Mob je pre nekoliko dana zatražio poligrafsko ispitivanje kako bi dokazao svoje tvrdnje o odnosu sa Kristinom Kijom Kockar. Voditelj Darko Tanasijević je ušao sinoć u Belu kuću, kako bi svi saznali rezultate ispitivanja, a mnogi odgovori šokirali su javnost. 

- Da li si bio u sa Kijom u stanu na Zvezdari? - glasilo je prvo pitanje.

- Da - rekao je Vuk, a odgovor je bio tačan.

- Šta da kažem, malo me je zbunio kada je rekao ono da je levo soba, a desno. U redu je. Ne sumnjam, bio je, bio. Poštujem, ako je istina, istina je - rekla je Nadica, Kijina majka.

- Kada je opisivao stan na Voždovcu, bio je detaljan, a malo se zbunio kada je opisivao stan na Zvezdari. Nije mi jasna Kija, rekla je da je bila sa njim, a to da li je bio u stanu je neznačajno. Mogla je da kaže da je bio na Zvezdari - istakao je Lepi Mića.

- Ni ja ne razumem zašto Kija ne bi rekla. Nema potrebe da kaže da nije - dodala je Kijina majka.

Zadrugari su imali prilike da vide i četvrto pitanje na koje je Vuk Mob odgovarao na poligrafu.

- Da li ste ikada konzumirali teške narkotike poput kokaina i heroina? - glasilo je pitanje.

Ne - bio je Vukov odgovor koji je poligraf ocenio kao lažan.

- Ne postoji mogućnost, ne dolazim u kontakt sa tim. Dolazio sam u situaciju da mi nude, odbio sam. Ni kokain, ni heroin, prvi put sam sa 23 godine probao energetsko piće, jer se plašim da mi srce otkači - govorio je Vuk.

Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Čuo sam da si jednoj devojci mrtav pijan sa grudi vukao koku? - upitao je Kristijan.

- Ne, nisam ja Al Paćino da šmrčem - rekao je Vuk.

- Možda se ne sećaš, ti kad se napiješ imaš flešbekove - rekao je Kristijan.

Vuk Mob se uspaničio nakon toga što je odgovor da nije konzumirao teške narkotike bio lažan, te je govorio da će napustiti Belu kuću.

- Čovek sada priča da će večeras da izađe. Nećeš da izađeš, suočićeš se sa situacijom. Tvoji roditelji te poznaju, nema potrebe da imaš crne misli. Ja te poznajem, ti si pao na pitanju koje je bilo ključno za tebe. Suoči se sa tim, pogrešno si formulisao pitanje (za narkotike), rekao sam ti danas da se smiriš - istakao je Vladimir Tomović.

- Ja sam spreman da platim koliko god treba, da mi se ponovi ovo pitanje (za narkotike). Meni se je*e za pare. Da mi se preformuliše pitanje, da li sam šmrkao kokain ili heroin. Jesam koristio hemiju (za teretanu), voleo bih to za kokain ili heroin - pričao je reper.

Vuk se još jednom pravdao roditeljima da nije koristio teške narkotike i da im je sve u životu ispričao.

- Kada smo obio prodavnicu kao mali, rekao sam roditeljima. Hoću samo da kažem da sa roditeljima nemam odnos roditelj-sin, nego kao prijatelji. Kada sam probao marihuanu prvi put, kada su moji prijatelji pušili na moru. Roditelji su pronašli travu u ormaru, postrojili su nas, pitali da li neko od nas koristi marihuanu. Tata je rekao mojoj mami da mene ne pita, jer zna da nisam, a ja sam rekao da jesam - govorio je Vuk, a zatim je usledilo pitanje:

- Da li si zvao novinare da slikaju tebe i Kiju u kući na moru - glasilo je pitanje.

- Ne - odgovorio je Vuk, a poligraf je pokazao da je odgovor istinit.

- Novinari su jurili njega posle propale veridbe da vide sa kim se viđa, novinari su u špicu sezone bili u Crnoj Gori, čekali su Vuka, Kija im je bila egzotika kada su je ugledali. Kad su Kiju ugledali na terasi, to je bio šok, niko nije očekivao Kiju tamo - otkrio je Marko Đedović.

Nadica Zeljković Nadica Zeljković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pa, kako, kada je znao da je medijska hajka? - ubacila se Nadica Zeljković.

- Vi pokušavate da perete svoju ćerku - odgovorio je Vuk.

- Ovo me interesuje, ako si bio u medijskoj hajci, kako si se onda iznenadio kada ste bili uslikani. Odgovaralo mu je da se slika sa Kijom. Kristina nema šta da izgubi, on je znao da ga jure novinari - dodala je Kijina mama.

- Vuk je mogao da iskoristi nju za "hajp", očigledno nije koristio Kiju u te svrhe. Mogao je, nije uradio, momak je za primer što se toga tiče - istakla je Miljana Kulić.

Video: Vuk Mob poručio Kiji da ga ne vuče za jezik, ponovo zaratio sa Nadicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ejbg

    10. novembar 2020 | 10:46

    A ukopa ti sam sem sebe opet, ne moze poligraf za jedno da laze, za drugo da bude istina, kako ti odgovara.

  • Cc

    10. novembar 2020 | 10:53

    Eto vam postene Kije

  • Tara

    10. novembar 2020 | 11:37

    Kija Kockar je sve lagala, sve laže i sve će lagati dok je živa, jer je narcisoidno-histrioničnim psihopatama u prirodi da lažu, varaju i ponašaju se promiskuitetno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA