≫ 

Dua Lipa nakon izjave "Kosovo nikad neće biti Srbija" od Srba traži da plate karte za njen koncert

Pevačica je očigledno mislila da je to što je govorila ostalo u prošlosti, pa je novim potezom, o kojem se priča, iznenadila sve

  • 32
Dua Lipa

Dua Lipa, Foto: BDC Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata britanska pevačica poreklom iz Prištine, Dua Lipa (25), šokirala je prethodnih meseci region promovisanjem Velike Albanije, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori, kao i tvrdnjama da "Kosovo nikad neće biti Srbija".

Pevačica je očigledno mislila da je to što je govorila ostalo u prošlosti, pa je novim potezom, o kojem se priča, iznenadila sve.

Dua planira da krajem meseca održi onlajn koncert koji će naplaćivati, a sinoć je pozvala i sve one koji žive u Srbiji da plate kartu ne bi li je gledali i slušali.

Dua Lipa

Dua Lipa poziva Srbe da kupe parte za njen koncert, Foto: Printskrin Instagram/dualipa

Navela je niz zemalja koje bi volela da uključi u ovo, te se među njima našla i naša.

- Karte za koncert su sada dostupne i za ove teritorije! Mađarska, Češka, Grčka, Hrvatska, Slovenija, Kosovo, Albanija, Severna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovačka i Bugarska! Naručite svoju! - navela je na društvenim mrežama, dok se komentari samo nižu.

Mnogi nekadašnji fanovi britanske pevačice, koji su u nju razočarani otkako je rekla da "Kosovo nikad neće biti Srbija" poručili su joj da treba da je bude sramota što od Srba traži da daju novac za njen koncert.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    11. novembar 2020 | 12:26

    Siguran sam da će mnogo Srba i Srpkinja uplatiti pare za njen koncert. Kakav smo narod ne bi me iznenadilo da sa par godina Tompson napuni Arenu kao što je to već Merlin uradio.

  • Johan

    11. novembar 2020 | 10:32

    Pa koji Srbin bi otiso na njen koncert da ga vidim

  • Nekoizfrancuske

    11. novembar 2020 | 12:50

    Vecina srba koji odu preko izgube memoriju. Njihova deca slabo pricaju srpski a roditelji se malterne ponasaju kao domacini u inostranstvu (francuzi, englezi, austrijanci, svajcarci itd) tako da me nebih cudilo da dosta srba i budu na tom koncertu (ja sigurno necu a ni moja deca) ali nemojte se cuditi, takav smo mi narod. Koliko toga pise o ponasanju hrvata prema srbima i svo negativno misljenje prema celoj Srbiji pa opet nasi idu tamo na more, zar to nije slicno kao da ides na koncert ove albanke ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA