≫ 

Luna o trudnoći i problemima: Imala sam neke intervencije, od mučnina sam prikovana za krevet

Devojčica će se zvati Mija, a dečak Luka. Marko i ja volimo ta kratka imena - otkrila je rijaliti-zvezda

  • 32
AmiG Show

Luna Djogani, Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani nedavno je otkrila da je u blagoslovenom stanju. Đoganijeva čeka prvo dete sa verenikom Markom Miljkovićem, sa kojim je romansu otpočela u rijalitiju "Zadruga", a sada otkrila kako podnosi trudničke dane.

- Ušla sam u treći mesec i prelepo se osećam, nadam se da tako i izgledam. Imaš sreće što mi je danas dobar dan, inače sam prikovana za krevet, imam velike mučnine - rekla je Luna u emisiji "Amidži šou".

Voditelj Ognjen Amidžić ju je pitao da li je sve u redu sada, s obzirom na to da je bilo priča da ne može da ostane u drugom stanju:

- Da, imala sam zdravstvenih problema. Uspela sam da izlečim sve, imala sam neke intervencije. Izmišljali su svašta. Mislila sam da neću moći da ostanem u drugom stanju, tako su mi i rekli, ali desilo se čudo. Ja sam mnogo želela da postanem majka. Marko i ja smo radili na tome - odgovorila je Luna.

Na pitanje kako je reagovala kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, ona je odgovorila:

- Prebledela sam, ćutala sam dvadeset minuta. Nisam mogla da verujem šta me je snašlo. Postala sam spokojnija, mirnija, spavam kao beba, puna sam ljubavi, prelepe energije i svi mi kažu da se to oseća - priča Đoganijeva kroz osmeh.

Luna je progovorila i o polu bebe, ali i o imenima koje su isplanirali.

- Ja sam sada 9. nedelja. Saznaćemo uskoro. Još uvek je rano. Svi oko mene govore da nosim dečaka, svi su ubeđeni da je dečak. Meni je samo bitno da je živo i dravo. Devojčica će se zvati Mija, a dečak Luka. Marko i ja volimo ta kratka imena - otkrila je rijaliti-zvezda.

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Em

    11. novembar 2020 | 11:35

    Ona i njena majka lagale kako ima rak, a sad je trudna. Ko normalan tako nešto radi i zašto?

  • 😋

    11. novembar 2020 | 12:33

    U junu pričale da je bolesna,izlečila se za 2 meseca i odmah ostala u drugom stanju.Sve je moguće kod Đoganija,a najviše moguće da lažu.

  • Toliko

    11. novembar 2020 | 10:58

    Ova devojka bi trebala da odgovara za one laži o "RAKČINI" što je pričala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA