" Za objavu na Instagramu dobijem više od 400-500 evra": Luna progovorila o zaradi, ali i o venčanju

Kada sam prvi put počela da zarađujem od toga, imala sam 100.000 pratilaca i za reklamiranje nekih patika sam dobila 50 evra - rekla je Đoganijeva

  • 29
AmiG Show Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani, koja je u devetoj nedelji trudnoće, sinoć je u emisiji "Amidži šou" progovorila o zaradi koju ostvaruje putem društvenih mreža, ali i o venčanju sa Markom Miljkovićem.

- Ljudi misle da sam puna para, ali to je zabluda. Dosta zarađujem od Instagrama, to je tačno, zato što me tamo prati pola miliona ljudi. Od toga može da se živi.

- Kada sam prvi put počela da zarađujem od toga, imala sam 100.000 pratilaca i za reklamiranje nekih patika sam dobila 50 evra - iskrena je bila Luna.

- Sad je taj iznos mnogo veći, ne bih ulazila u tačnu cifru, ali po objavi svakako dobijem više od 400-500 evra - rekla je Luna u pomenutoj emisiji.

Ona je zatim otkrila da planira da se uda za Marka pre nego što se beba rodi.

- Trebalo bi da se venčam, neću da mi dete bude vanbračno. Hteli smo da napravimo veliko venčanje, neće biti slavlja, ali moraće nešto da se završi pre porođaja - rekla je pobednica "Zadruge 2".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    11. novembar 2020 | 17:05

    Niko ne misli da si puna para. Odakle pare nekom ko nista ne radi, a i roditelji su ti vec 20 godina bez posla.

  • Zoki

    11. novembar 2020 | 17:20

    Ti si pre anti-reklama. Ne znam ko bi kupio nesto sto ti reklamiras. Dno dna si.

  • Hahahaha

    11. novembar 2020 | 17:04

    Isto tako je pricala i da dobija 10 000e za nastupe koje nije ni imala. Ko ovoj bilo sta veruje, slaze i pre nego sto zine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA