≫ 

Keba ljut na Orlove zbog poraza od Škotske: "Sreća prati hrabre, vi to niste bili!"

Kao vatreni navijač Kojić je izrazio nezadovoljstvo

  • 5
Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba, Printskrin: TV Prva

Dragan Kojić Keba (60) došao je vidno raspoložen u Jutarnji program televizije Prva, ali mu se "smrklo" nakon što ga je voditeljka upitala da li je pratio utakmicu Srbija-Škotska, u kojoj smo izgubili na penalima.

- Nećeš mi pokvariti raspoloženje... - počeo je Keba, a onda je iskritikovao momke koji igraju za našu reprezentaciju.

Momci, niste bili hrabri, a sreća prati hrabre! - poručio je pevač ekipi koja se borila za odlazak na Evropsko prvenstvo, posle 20 godina.

Podsetimo, i legendarni srpski fudbaler Stanislav Karasi, čuveni igrač Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, besno se oglasio zbog poraza Orlova od Škotske nakon penala.

Oni su pokazali da nije dobro napravljena reprezentacija, Gudelj je igrao levog beka, nezamislivo, jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može da odgovara borbi Škotima, stoji sa strane. Drugo, dva igrača koja su u špicu napred, pogotovo kapiten, ja sam rekao sinoć u mom društvu gde sam gledao utakmicu, kao baletan. Tako možeš nonšalantno da igraš u Ajaksu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionisale - rekao je Karasi, koji nije štedeo ni selektora.

- U pravu je Tumbaković što kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u nekom momentu kada je počeo da menja, kada je ubacio Mladenovića, a Gudelj igrao u sredini. To je trebalo od početka da se igra. Očigledno da ovi igrači koji igraju u reprezentaciji, ne mogu da igraju sa ovim igračima našim. Jer to su lažne vedete. Oni igraju u svojim klubovima sa boljim igračima, zato igraju dobro. Imaju i svoje novinare koji pišu i izmišljaju, to je jedna mašinerija - besan je Karasi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    13. novembar 2020 | 12:22

    Keba za selektora ....

  • DDF

    13. novembar 2020 | 11:55

    Nasao ko ce da ih ocrni...ni tvoje pesme nisu,odavno sta su bile,niko te javno ne proziva

  • Рус

    13. novembar 2020 | 11:35

    Kebo, imaš ti sa čime treba da se zanimaš, pusti momke. Pokušali su nisu uspeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA