Žestoka poruka Kaće Grujić pevačicama koje je mrze zbog veze sa Gobeljićem: "Znam da sam trn u oku!"

- Ljubomorne su na moju sreću, zavide mi na partneru, ljubavi koju osećam, a neke me kopiraju šta god da uradim - rekla je Grujićka

  • 33
Katarina Kaća Grujić Katarina Kaća Grujić, Foto: Nikola Tomić

Katarina Grujić, jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, kako kaže, ima puno neprijatelja, a pre svega među koleginicama.

Neke joj zavide na hitovima, druge na dugim nogama, treće na partneru, perspektivnom fudbaleru Crvene zvezde Marku Gobeljiću.

Kaća kaže da ne voli rasprave, ali da oseća u svojoj blizini ljubomoru.

- Ja zaista nisam osoba koja ulazi u sukobe, koja se raspravlja i prepire, mada, iskrena da budem, znam da sam ja mnogima trn u oku i da me mnoge koleginice mrze. Međutim, kada u svojoj blizini osetim zavist i ljubomoru, ja se sklonim i dođem da pucam. Fenomenalan je osećaj, opušta, isceljuje - kaže Kaća.

Kako dalje navodi, iako su ljubomorne, mnoge koleginice je kopiraju.

- Ljubomorne su na moju sreću, zavide mi na partneru, ljubavi koju osećam, a neke me kopiraju šta god da uradim, obučem ili kakvu god frizuru da napravim. Evo, baš nedavno sam odsekla šiške, i nije prošlo ni par dana, sve su ih odsekle - rekla je Grujićeva i dodala:

- Zbog toga ću sad morati da se ofarbam u crno i nadogradim je do du*eta, pa da vidimo da li će isto učiniti i one - rekla Kaća Grujić za alo.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA