Darko Lazić se "pere": Nije u redu da vidiš svoje dete dva puta godišnje, pogrešno sam se izrazio...

- Moram da ispravim svoju laž, u afektu čovek svašta može da kaže - rekao je Darko

  • 4
Ana Sević, Darko Lazic Foto: Nikola Tomić

Folk pevač Darko Lazić ispričao je da se pokajao što je javno rekao da ćerku lorenu nije video godinu dana zbog bivše žene Ane Sević.

Nakon Lazićeve tvrdnje Ana je na svom Instagram profilu iznela prepiske i fotografije, uz datume, kada je Lorena bila sa ocem, što dokazuje da on ne govori istinu.

- Nije u redu da vidiš svoje dete dva puta godišnje, je l' tako? Malo sam se ja pogrešno izrazio, moram da ispravim svoju laž, u afektu čovek svašta može da kaže - rekao je Lazić u emsiji "Premijera".

- Ispalo je da sam slagao, ja nju nisam mnogo dugo video pre tog 6. jula, kada je ona bila kod mene i mene je to zabolelo jako, ja Lorenu jako volim, to je moje prvo dete, moja prvenica.

Darko je otkrio da li je zbog usoba sa bivšom imao problem sa verenicom Marinom Gagić, pa se osvrnuo na odnos sa Sevićevom.

- Marina je jako razumna devojka, okej, imamo reči, kao i u svakoj zajednici, ali sve to se brzo reši. Ana i ja smo zakopali ratne sekire, naravno, uvek će biti neke svađe i nesporazum, ali sve smo to završili i sredili kao ljudi odrasli. Ja se samo plašim Boga i nikog više - ispričao je on.

Video: Darkova verenica u uskom kombinezonu zamešala usred restorana, Lazić joj snimao seksi guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zana

    13. novembar 2020 | 17:18

    Nije u redu ni to da ne placa za svoje dete.

  • Vm

    14. novembar 2020 | 00:18

    Nije u redu ni da vozi bez dozvole. Nije u redu ni da ne odgovara za svoje prekršaje. Nije u redu ni da ne plaća zdravstveno a dacse leči o našem trošku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA