"Frka mi je oko terapije, lekovi mnogo koštaju. Dodatna primanja nemam, a niko od pevača me ne zove"

- Zdravlje mi varira gore-dole. Moje zdravstveno stanje nije idealno, ali je 100 puta bolje nego na početku - rekla je Marina

  • 22
Marina Tucaković Printskrin: Youtube/1tv.mk

Tekstopisac Marina Tucaković (67) već dugo vodi bitku sa opakom bolešću, a ističe da je najviše brinu finansije, jer je lečenje skupo.

Marina je istakla da joj zdravstveno stanje varira i da osim penzije nema dodatna primanja, a terapija i lekovi, kako je rekla, koštaju mnogo.

- Pa kako sam, onako. Zdravlje mi varira gore-dole. Moje zdravstveno stanje nije idealno, ali je 100 puta bolje nego na početku. Što se tiče finansija, osim penzije, neka dodatna primanja nemam - ispričala je Marina.

- Najviše mi je frka oko terapija i lekova koji mnogo koštaju. Iako je situacija onakva kakva je i ja ne bih smela iz kuće da izlazim, moram da idem po bolnicama na terapiju, šta ću kad moram - rekla je ona za Star.

Marina ističe da je pevači ne zovu zbog poslovnog angažamana, jer ništa ne snimaju zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa.

- Što se posla tiče, slobodno mogu da kažem da ništa ne radim. Niko od pevača me ne zove, ali bukvalno niko. Niko ne juri tekstove, jer niko ništa ne snima sada kada je kriza i kada nemaju gde da promovišu i plasiraju te pesme. Kako je krenulo ko zna koliko će još ovo potrajati.

Video: Marina Tucaković o sličnosti majke i ćerke Ražnatović: Anastasija me uopšte ne podseća na Cecu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nepoznat

    14. novembar 2020 | 10:55

    Uvek sam imao saosećanje prema bolesnima, ali kad počnu da kukaju na besparicu ovi što su zarađivali astronomske cifre onda postajem potpuno bezosećajan. Zar je samo tim poznatim ličnostima teško? Nedavno kuka Neda Ukraden, sada evo i M.Tucaković. Beše tu i Goca Božinovska a sin joj se slika po mondenskim destinacijama iako nigde i ništa ne radi?! Pa ko je tu lud?

  • majka

    14. novembar 2020 | 10:40

    A gde su joj pare sto je do sada zaradila. Koliko je samo naplacivala svaku pesmu. Zato se kaže čuvaj kad imaš.

  • LE

    14. novembar 2020 | 10:37

    Lekovi su skupi ali valjda imaš osiguranje kao i mi ostali,ako želiš nešto posebno plati sama ili dodatno osiguranje,za sve ima rešenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA