≫ 

"Imala sam osećaj da se oprašta od mene": Mirjana Antonović o razgovoru sa Kićom Slabincem

- Nazvao me dosta kasno jedne večeri, 10 dana pre odlaska u bolnicu - počela je Mirjana

  • 10
Mirjana Mira Antonović, Krunoslav Kićo Slabinac Mirjana Mira Antonović, Krunoslav Kićo Slabinac Foto: Nikola Tomić, HRT/ Youtube/joyx334

Slavni pevač Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je u 77. godini života. Imao je sjajnu karijeru, a jedan od najvećih hitova "Zbog jedne divne crne žene" posvetio je Mirjani Antonović.

Sama Mirjana je neutešna nakon što je saznala da je Kićo preminuo.

- Kako imam puno prijatelja na društvenim mrežama, s puno ljudi sam u kontaktu, vest da je Kićo preminuo dobila sam čim je objavljeno u Hrvatskoj. Iako smo svi znali da je u teškom stanju, ipak smo se nadali da će se oporaviti. Tužan je to dan za mene, jedan od najtužnijih u životu - rekla je Mirjana za Jutarnji list.

Mirjana se tokom razgovora i prisetila njene i Kićine ljubavi.

- Bila je to velika, mlada, nevina ljubav. Bili smo jako mladi, gotovo deca. Mislim da se samo jednom u životu na taj način može voleti, i to se pamti. Bez obzira na to šta se dogodi posle, bez obzira na to kamo vas odvedu životni putevi, takve se ljubavi pamte. I... iz takve ljubavi može nastati mnogo toga, kao što se rodila i ova pesma ("Zbog jedne divne crne žene"). Kada se iskreno voli, onda se to samo od sebe dogodi - rekla je Mirjana, koja ističe da se dugo nije videla sa Kićom.

- Godinama se nismo vijeli, niti čuli. Živeli smo svoje živote, sa svim dobrim i lošim stvarima koje su nam doneli. Ipak, znala sam sve što se događa s njim, ne samo iz medija. Naša zajednička prijateljica Meri Mersa Miljković uvek je bila u kontaktu i s njim i sa mnom - ističe Mirijana, koja navodi da se sa Krunoslavom ćula pre nego što je otišao na operaciju:

Mirjana Mira Antonović Mirjana Mira Antonović Foto: Nikola Tomić

- Čuli smo se prije nego što je otišao na operaciju, onog dana kad je odlazio u bolnicu, i obećao je da će se javiti čim mu bude dovoljno dobro da može telefonirati, čim bude mogao do telefona. Nažalost, stvari su se zakompliikovale, dogodilo se to što se dogodilo i do tog razgovora nikad nije došlo. Nisam se imala prilike oprostiti se s njim. Jako mi je teško zbog toga. Komentarisala je i svoju emotivnu objavu na društvenim mrežama o jednom od njihovih poslednjih razgovora.

- Nazvao me dosta kasno jedne večeri, 10 dana pre odlaska u bolnicu. Bila sam se preplašila jer sam mislila da se dogodilo nešto loše. Kićo me tada pitao hoću li isto izgledati na nebu. Rekla sam: "Ma, izgledaću još bolje, ljepše!" Rekao je kako mu moram da mu obećam da ćemo se videti tamo na nebu, tamo gde nema više rastanaka, gde nema boli. Insistirao je kao da je imao predosećaj da će se nešto dogoditi. A ja sam imala osećaj da se oprašta od mene - prisetila se ona.

Podsetimo se pesme "Zbog jedne divne crne žene", koju je Kićo Slabinac posvetio Mirjani Antonović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    14. novembar 2020 | 19:15

    Gospodja je izgleda bila starleta u proslom veku. Volela je javne licnosti, nesto kao Marijana Mateus

  • Da

    14. novembar 2020 | 20:04

    Jedan joj napravi pesmu za secanje dugo ,drugi joj napravi dete ,treci finansijski dopinguje...opasna kao soda.

  • Jessy

    14. novembar 2020 | 20:06

    Ona je bila neke vrste "groupie“ tog doba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA