Teodora na romantičnom odmoru sa dečkom: Pored kamina sedi gola ogrnuta ćebetom

Pevačicin dečko i te kako uživa u ovom prizoru

  • 9
Alis hair, otvaranje frizerskog salona Foto: ATA images

Mlada pevačica Teodora Džehverović pozirala je gola, ogrnuta samo ćebetom, a seksi kadrovima zapalila je društvene mreže.

Teodora i njen dečko Nino Čelebić uživaju na romantičnom odomoru, na Zlatiboru, a pevačica je na svom Instagram profilu objavila provokativne kadrove.

Naime, Džehverovićeva sedi pored kamina i pije kafu, a na sebi ima samo ćebe kojim se ogrnula. Nema sumnje da njen dečko i te kako uživa u ovom prizoru.

Teodora je oduševila svoje pratice kadrovima sa putovanja, a onda ih je počastila i fotografijama iz kreveta, gde takođe uživa u ispijanju kafe, a njen dečko Nino prebacio je ruku preko nje.

Pevačica i Čelebić su več nekoliko meseci u vezi, a iako ne žive zajedno Teodora je jednom prilikom istakla da se ne razdvajaju.

- Ne živimo trenutno zajedno, ali kao da živimo. Kod njega smo, ili kod mene, tu smo, ali ne planiramo da uzmemo stan u ovom trenutku da bude zajednički. I on treba da ode da igra, gde god to bilo, ja ću mu biti podrška. Plus da vidimo da li ćemo izdržati tu daljinu, da li će to da funkcioniše - rekla je tada Teodora.

Video: Teodora Džehverović naserd prodavnice otvorila teglu i jela kisele krastavce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA