Seksi Marija brani Uroša nakon poteza koji je razbesneo ljude: Mlad je, nije mislio o posledicama

-Mislim da u tom trenutku pevač ne razmišlja o posledicama svega toga, da porosto ih ponese atmosfera - rekla je Marija

  • 12

Mlada pevačica Marija Melcer ne krije da joj je najbolji frajer na estradi kolega Uroš Živković, koji se nadavno našao na meti komentara zbog toga što je na jednom nastupu otpevao pesmu "Ne volim te Alija".

Marija nam je rekla da misli da Uroš nije želeo nekoga da uvredi i da pevači u takvim sitacijama ne razmišljaju o poslediama, pa je pomenula i koleginicu Jadranku Barjaktarović.

- Uroš Živković je najbolji frajer, da tako kažem, on je mlad pevač, radili smo prošle godine zajedno dok nije počela pandemija, mislim da je super lik, okej čovek - rekla nam je Marija.

- Mogu da se nadovežem na priču Jadranke Barjaktarović. Mislim da u tom trenutku pevač ne razmišlja o posledicama svega toga, da porosto ih ponese atmosfera, u nekom momentu otpevaju i ne razmišljaju o nekim posledicama - ispričala je mlada pevačica.

- Ne verujem da je on u tom mometnu razmišljao na loš način ili da je želeo nekoga da uvredi, ali izašlo je to tako kako je izašlo. Isto ne mislim i za Jadranku, da je ona u tom momentu imala nešto protiv Srba, nego je tako ispalo - dodala je Marija.

Inače, Marija je nedavno objavila spot za pesmu "Karma", gde je u jednoj od uloga i njen rođeni brat. Šta nam je sve rekla Marija pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    15. novembar 2020 | 23:39

    Ko je marija melcer brate? Nikad cuo.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

  • baba smilja iz darosave

    15. novembar 2020 | 23:25

    sta tu ima lose zato sto covek ne voli aliju

  • Zis

    16. novembar 2020 | 07:28

    Pa sto mora da voli Aliju,pa ni ja ga ne volim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA