≫ 

Vuk Kostić drugi put zaražen korona virusom, ima upalu oba plućna krila i teško govori?

- Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje... - navodi izvor

  • 23
Vuk Kostić Vuk Kostić, Foto: Nikola Tomić

Glumac Vuk Kostić (40) se, kako prenose domaći mediji, drugi put zarazio korona virusom.

Vuk Kostić je pre nekoliko meseci preležao korona virus, i to bez težih simptoma, ali se nedavno ponovo zarazio, tvrdi Alo!.

Kako se navodi, sada ima teže simptome, a trenutno se navodno nalazi u svom domu.

- Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje... Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen korona virusom, jer ga je već preležao - tvrdi izvor blizak glumcu i dodaje da se po savetu lekara Vuk ipak podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat iznenadio.

- Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovoga puta zaobišao, uključujući i upalu oba plućna krila - dodao je izvor.

- Teško diše, čak ponekad teško i govori. Izbegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao preko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome - navodi izvor pomenutog lista.

Kako bismo proverili ove navode, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kostićem, ali do puštanja ovog teksta glumac nije odgovorio na pozive i poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA