≫ 

Dragana Mićalović o korona paklu: 8. dan mi je pozlilo, bolovi, a ja sama u stanu...

Lepa glumica se neko vreme borila sa korona virusom, a 8. dan joj je pozlilo

  • 5
Story zurka Dragana Mićalović; Foto: ATA Images

Srpska glumica Dragana Mićalović (29) se uključila uživo u emisiju "Kec na jedanaest" i otkrila kako se borila sa korona virusom i koji dan je bila u najlošijem zdravstvenom stanju.

- Ja sam jedna od onih koja se vrlo pazila, ali sam isto od onih ljudi koja je govorila "ma to meni neće da se desi, i da se desi ja sam mlada i jaka i ja ću to vrlo brzo da preguram" - započela je ona.

- Gde sam se zarazila ne znam, ali to je sada manje važno. U početku nisam imala nikakve simptome, već smo mi kolektivno testirani od strane pozorišta i tako su mi javili da sam pozitivna. Istog trenutka sam otišla u karantin i tada sam se osećala skroz dobro - dodala je, rekavši da su se prvi simptomi javili 7 dana kasnije.

- Tek sedam dana kasnije sam imala stravične bolove, u glavi i telu. Temperaturu nisam imala, imala sam blagu upalu pluća, nije bilo ništa strašno. Ali taj osmi dan sam imala velike bolove u stomaku, želucu, glavi, ali evo sad sam živnula. Trudim se da pazim, pijem vitamine i da jedem koliko mogu - dodala je lepa glumica.

- Nisam želela da pravim od toga nikakvu medijsku famu, ali ako sam neko ko može preko medija da prenese svoje utiske o ovome, onda želim da podignem svest ljudima da ovo zaista nije naivno. Mi mladi jesmo jaki, ali nikad ne znate šta će biti, jer eto meni je osmi dan pozlilo, da nisam znala ni kako ću sa sobom jer sam sama u stanu - rekla je Mićalovićeva.

Apelovala je na druge ljude da se pridržavaju preporučenih mera za vreme pandemije Covida 19.

- Zato čuvajte se, perite ruke, nosite maske, izbegavajte masovna okupljanja, čuvajte sebe, a tako čuvate i svoju porodicu - rekla je Dragana.

Ona je zatim otkrila kako se oseća njen kolega Irfan Mensur koji je takođe pozitivan na koorna virus, zbog čega se nalazi u bolnici:

- I dalje je u bolnici, ali je dobro. Da kucnem u drvo oporavlja se, on je jak i biće dobro - zaključila je lepa Dragana.

Video: Dragana: Shvatila sam da mogu da provedem 28 dana zatvorena u kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    16. novembar 2020 | 17:36

    Ko je sad pa ova?

  • 🤦‍♀️🤦‍♀️

    16. novembar 2020 | 17:04

    Trebalo je da pozove pevačicu Milicu Pavlović,da joj pravi društvo.😂

  • Leskovac

    16. novembar 2020 | 19:12

    A sta bi sa razvedenim verenikom? Verovatno je sa svojim decicom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA