Poslednje izjave Ivana Bekjareva: Nisam dobro, užasno se osećam, bole me pluća i teško dišem

Slavni glumac izgubio je bitku sa korona virusom

  • 16
Ivan Bekjarev Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Poznati srpski glumac Ivan Bekjarev (74) preminuo je danas posle borbe sa korona virusom. Glumac je pre 10 dana završio na Infektivnoj klinici jer mu se stanje znatno pogoršalo. Da je pozitivan na novi virus kovid 19, potvrđeno je pre oko tri nedelje.

- Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući - rekao je Bekjarev za Informer.

Glumac je na snimanju jednog filma saznao da je pozitivan na koronu, pa je odmah morao da napusti set i da se izoluje. Prvih nekoliko dana se osećao dobro, a onda mu se stanje pogoršalo.

- Trenutno sam na infuziji i nemam nikakve simptome. Pre nekoliko dana sam saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo snimanje filma. Nadam se da će sve proći dobro, da će me uskoro pustiti kući i da ćemo moći da nastavimo sa radom na filmu - rekao je glumac pre 10 dana.

Od njega se preko društvene mreže Instagram oprostio Saša Joksimović.

- Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sećam se kada sam te upoznao, dragi profesore 1999 na Akademiji u 5-tici. Onaj vrisak ti se dopao, sećam se. A trebalo je da radimo sad i predstavu... Trebalo je... Mnogo sam tužan. Hvala ti za sve, profesore - napisao je Joksimović na Instagramu.

Video: Ona je zaslužila mnogo više!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. novembar 2020 | 22:12

    Strasno. Saucesce porodici

  • Ogi

    16. novembar 2020 | 22:56

    Hvala ti na svemu.

  • 😢

    17. novembar 2020 | 01:05

    Upoznali smo se na Marakani na utakmici, zagrljajem☺ Pantelic daje gol, mi padamo u najveseliji zagrljaj kao stari prijatelji, eh.. lepa prosla vremena i neki ljudi. Iznenadila me i iskreno potresla ova vest. Sad putuj dobri nas Ivane, nadam se, u bolji svet... Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA