≫ 

"Bio si pre svega čovek, hvala ti na svemu" Kolege se potresnim porukama opraštaju od Bekjareva

Zbogom Profesore. Za mene ste prvo bili glumac, poznati glumac. Onda ste mi postali Profesor. I prijatelj - napisala je Marijana Mićić

  • 2
Ivan Bekjarev Ivan Bekjarev, Foto: ATA Images

Glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 75. godini života, nakon borbe sa korona virusom, a vest o njegovoj smrti potresla je kolege koje su se dirljivim porukama oprostile sa njim.

Marijana Mićić na svom Instagram profilu uputila je emotivnu poruku.

- Zbogom Profesore. Za mene ste prvo bili glumac, poznati glumac. Onda ste mi postali Profesor. I prijatelj. Na kraju smo bili i kolege i partneri. Ali i tada ste ostali prijatelj, drug. Duhom mlad i uvek sa željom za ljudima i druženjem . Pamtiću vas zauvek Profesore i hvala za sve - napisala je glumica.

Folk zvezda Aca Lukas, takođe je putem Instagrama uputio poslednji pozdrav preminulom glumcu.

- Veliki glumac, veliki zvezdaš! Veliki čovek! Neka ti je laka zemlja - napisao je pevač.

Iva Štrljić napisala je potresnu oproštajnu poruku svom profesoru.

- Dragi moj profesore, hvala za sve. Zauvek će mi nedostajati naši razgovori, tvoja podrška, ključni savet u svakom teškom trenutku, to što si uvek umeo da budeš pre svega prijatelj i pre svega čovek. Hvala što si verovao u svoju klasu, učio nas i bodrio. Ne postoji tako velika i snažna reč kojom mogu da opišem ovaj nedostatak. Zauvek tužna što više neću moći da popijem kafu sa tobom i zauvek srećna što si mi baš ti Beki, bio profesor i drug. Nisi nas napustio. Uvek ćeš biti tu.

Glumac i voditelj Dejan Jelača zahvalio se Ivanu Bekjarevu na svemu što mu je pružio.

- Ode i veliki Ivan Bekjarev. Hvala ti za sve. Pamtim svaku reč. Počivaj u miru. Neka te anđeli čuvaju. Tužan sam... Hoće li se završiti ova 2020.godina ...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    17. novembar 2020 | 07:18

    Zboom Delijo. Počivaj u miru.

  • Olimfar

    17. novembar 2020 | 02:24

    Putuj smirom veliki čoveče i hvala. Lepo je ostati u sećanju kao veliki glumac ali ovi što te veličaju kao cigabina mi nije jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA