≫ 

Komšija uhvatio srpsku glumicu dok kopa po smeću: "Tražim dečka, moji su svi bili iz kontejnera..."

Sandra Silađev poznata je po tome da svojim video-snimcima izazove lavinu komentara

  • 4

Srpska glumica Sandra Silađev Dinja, koja je postala popularna objavljivanjem komičnih snimaka na društvene mreže, novom objavom je izazvala lavinu reakcija i nasmejala mnoge.

Naime, Sandra je napravila snimak dok je kopala po kontejnerima, a kada su je ugledale komšije sve je objasnila.

- Dobro veče, komšija! Evo tražim dečka. Moji momci su svi bili iz kontejnera, pa da vidim ima li neki novi - govori čuvena Dinja.

Inače, Sandra Silađev ima preko 150.000 pratilaca na Instagramu i više od 80.000 prijavljenih gledalaca na Jutjubu.

Ona je do pre nekoliko godina radila kao dramski teraput, i volontirala u Centru za smeštaj i boravak dece i omladine sa smetnjama u razvoju, kao i u domu za stara lica.

- Niko ne sme i ne treba da bude diskriminisan zbog boje kože, oblika tela, porekla, nacionalnosti, religije, pola, roda, seksualne orijentacije, zdravstvenog stanja i drugog - poručila je jednom prilikom Sandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    18. novembar 2020 | 17:22

    Sandra je odavno objasnila da u video snimcima ne glumi sebe nego druge likove. U tom snimku nije ona nego glumi zenu koja ljubav trazi u kontejneru. Sto puta je rekla i da nije lik Dinja nikada imala na snimku nego se kanal zvao dinja i promenila je naziv kanala jos pre 3 godine u svoje ime upravo jer su novinari stalno netacno informisali da je ona dinja. U svim njenim klipovima u opisu pise da to nijr ona

  • Žarkov Dragan

    18. novembar 2020 | 14:11

    Zašto jr toliko strašno kopati po kontejneru pa svi po nekad kopamo u nadi da ćemo nešto korisno naći.Pa ja naprimer svaki dan kopam po kontejneru u nadi da ću nešto korisno naći!I uvek nešto nadjem što će nekad da zatreba.

  • Ja

    18. novembar 2020 | 23:35

    Ma glumi Kristinu Kockar, on džepari kontejner.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA