Vuk Mob crtao kukasti krst tokom zabave, izazvao lavinu negativnih komentara

Društvenim mrežama se šeruje snimak na kojem se vidi Vuk Mob kako na staklu crta svastiku, a potom je briše

  • 24

Tokom proslave rođendana Frana Pujasa, zadrugari su se zabavljali uz muziku, međutim, Vuk Mob je u jednom trenutku učinio nešto što je šokiralo gledaoce. Dok je Janjuš pevao, Mob je na staklu paba nacrtao kukasti krst.

Društvenim mrežama se šeruje snimak na kojem se vidi Vuk Mob kako na staklu crta svastiku, a potom je briše.

Ovaj gest je izazvao lavinu negativnih komentara, a na Tviteru objavljen je snimak, uz koji je korisnik ove mreže napisao:

- Kako bih rekla, znala sam da je lik ometen u razvoju i glup ko k****, a onda se baš potrudio da nam to svim dokaže. Nabij tu svastiku u d*** Vuče Mobe.

Svastika, koju je Vuk nacrtao ima sledeće značenje: Svastika (sanskrit: svástika – dobrobit) je ekvilateralni krst sa kracima iskrivljenim pod pravim uglom u levu (卍) ili u desnu stranu (卐). Naziva se još i kukasti krst ili tetra-gamadion.

Svastika je simbol korišćen od strane jednog od najvećih zlikovaca u istoriji čovečanstva, Adolfa Hitlera, pod kojim je planirao najmasovnije genocide ikada, i pod kojim je mnoge od njih sproveo i u delo. Svastika je danas, zahvaljujući samoproklamovanom fireru Trećeg Rajha, simbol zla i uništenja. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    18. novembar 2020 | 19:38

    Dečko ima neki poremećaj. Dobro pogledajte njegovu facu. I on kao neki muzičar. E žalosti.

  • Kole

    18. novembar 2020 | 19:19

    Kada neko iscrta fasadu sa ovim odmah haos, ko je sta je, policija... A ovde decko pred milionima ljudi iscrta svastiku i niko nista. Pa eto vam ga policijo sta je sad problem.

  • Ivana

    18. novembar 2020 | 20:45

    Ovaj Vuk je na nekim teskim lekovima ,nije bas sav svoj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA