≫ 

"Htela sam da iskočim iz kože, snimila sam pluća, jedva sam disala" Kija se testirala na koronu

- Moram da odmaram i molim da me svi, pa i moji prijatelji razumeju, što se nisam javljala, jer glavu nisam mogla da dignem - rekla je rijaliti-zvezda

Kristina Kija Kockar Kija Kockar, Printskrin: TV Pink

Pobednica ''Zadruge 1'', rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar, nedavno je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila vest da se ne oseća dobro, te da ima prehladu, zbog čega joj donose hranu i sve neophodne namirnice.

U pojedinim domaćim medijima spekuliše se da je Kija uradila test na koronu, te da je pozitivna na ovaj opaki virus, a ona se tim povodom oglasila na društvenij mreži Instagram i objasnila o čemu se radi.

Kockareva kaže da ima grip, te da je bila jako loše, ali i da mora da ostane na nogama zbog najbolje drugarice koja je danas saznala da ima korona virus.

- Hvala svima koji su bili uz mene i svima koji su me izvukli iz agonije nekog gripa zbog kog sam htela da iskočim iz kože, sama u stanu dok nisam dobila rezultate da nemam kovid. Uz velike muke i pomoć uspela sam da snimim pluća i sve je u redu, jer sam jedva disala - počela je pevačica i rijaliti zvezda, pa nastavila:

- Moram da odmaram i molim da me svi, pa i moji prijatelji razumeju, što se nisam javljala, jer glavu nisam mogla da dignem (da ne idem u detalje).

- Ali, to nije sve, moja najbolja drugarica je danas saznala da ima kovid, jer zašto da život bude lak - zaključila je Kija.

Video: Kija se javila uživo u program pa raskrinkala Vuka Moba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    20. novembar 2020 | 12:09

    Prehladila si se...bila si u amidzi sou skoro gola...moguce da je zbog toga 😂😂😂

  • Др

    20. novembar 2020 | 09:58

    Хвала Богу да се огласила! Баш смо се насекирали што је нема!!!

  • majalena

    20. novembar 2020 | 11:49

    Ova i od prehlade pravi cirkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA