• 3

"Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas, a nije svaku lekciju uvek lako savladati"

- Svi smo prolazili kroz razne životne i poslovne probleme, lepe i manje lepe trenutke - navela je Sanja Marinković

  • 3
Sanja Marinković

Sanja Marinković Foto: Nikola Tomić

Ova 2020. je, pre svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito ju je opisala voditeljka Sanja Marinković.

Voditeljka je u intervjuu navela da je 2020. bila velika učiteljica za sve nas.

- Briga je postala najgori porok svih nas i ja se trudim da se izlečim od tog virusa da svkodnevno strepim i brinem da li smo svi zdravi, koliko ima obolellih, u kakvu neizvesnost koračamo. Svi smo prolazili kroz razne životne i poslovne probleme, lepe i manje lepe trenutke, ali je za sve nas najvažnije da naučimo da podnesemo i uspeh i neuspeh, pa i kada nam se sve želje i očekivanja ne ispune - rekla je Sanja za 24sedam i nastavila:

- Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas, a nije svaku lekciju uvek lako savladati, najvaznije je biti strpljiv i ja se polako uhodavam. U šali volim da kažem da su uspešne žene zahvaljujući svojim rezultatima, pozicijama, postignućima "opasnije" od korone u vreme epidemije i da fantastično uspevaju da koriste šanse koje su im date pre svega na vladajućim pozicijama u Srbiji - ispričala je ona.

Video: Nina Radulović o borbi sa korona virusom

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima