≫ 

Član Amadeus benda van sebe zbog smrti bubnjara: "Nije imao nijedan zdravstveni problem"

- On će živeti sa nama dok god postoji Amadeus bend. Bio je sa nama od početka, od 1997. godine - kaže nam Stanimirović

  • 12
Bojan Zlatanović, Aca Amadeus Bend Bojan je bio sportista, kaže nam Aca iz Amadeus benda, Foto: Instagram/darkofilipovic_official, Milena Đorđević

Aca Stanimirović neutešan je nakon smrti bubnjara Amadeus benda Bojana Zlatanovića.

Zlatanović je u 45. godini izgubio bitku sa korona virusom, a Aca otkriva kad su se poslednji put čuli i da je Bojan verovao da će biti dobro.

- Poslednji put smo se čuli pre oko 9 dana, pre nego što je stavljen na respirator... Kad smo pričali bio je na kiseoniku... Verovao je da će biti okej. Šta se tu desi, niko ne zna. Hvala osoblju i direktoru bolnice Dragiša Mišović, oni su junaci, šta su dali od sebe da ga spasu... - počeo je Aca za Telegraf JETSET.

- On će živeti sa nama dok god postoji Amadeus bend. Bio je sa nama od početka, od 1997. godine - dodao je muzičar.

- Nije imao nijedan zdravstveni problem. Nije bio pušač, ni alkohol, ništa. Sportista, bre! Biciklom je išao od Beograda do Kragujevca i nazad. Iza sebe je ostavio sina, 6 godina... Tužno jeste, a mi kao muškarci koji smo bili oko njega moramo sve da iznesemo kako treba. Moramo da budemo uz porodicu - zaključio je Stanimirović.

Na zvaničnoj stranici Amadeus benda objavljeno je sledeće saopštenje:

"Dragi prijatelji,

Sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu obaveštavamo vas da nas je danas, 24. novembra 2020. godine, prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan.

Tokanov neizbrisiv trag nastaviće da živi kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki čovek pre svega, kroz ritam koji je utkao u naša srca i kroz uspomene kojima je oplemenio naše duše.

Vole te zauvek tvoji Amadeusi.

Zahvaljujemo se kompletnom osoblju bolnice „Dr Dragiša Mišović“ na njihovom nesebičnom požrtvovanju i trudu u borbi sa ovom opakom bolešću.

Držite se i čuvajte se!"

Video: Trenutak u kom muzičar Amadeus benda stavlja 4.000 evra na krilo Milana koji se bori za život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    24. novembar 2020 | 11:58

    Ovo nije virus, ovo je otrov koji su ubacili da pobiju narod a zna se ko ce samo da prezivi. Uzas

  • Vodolijax

    24. novembar 2020 | 11:56

    I sad one koji kažu da virus ne postoji zatvoriti jedan dan sa zaraženim .

  • K

    24. novembar 2020 | 12:02

    Nije imao nijedan zdravstveni problem(a da zna). Nas narod slabo ide na sistematske. Licno sam otkrila vise problema slucajnim pregledima, a pritom ni za jedan nisam imala bilo kakav simptom. Korona bas tu udara u slabe tacke za koje sami ne znate! I posle bude umro zdrav covek...e nije bas tako. S obzirom da sam svoje slabe tacke pokrila terapijom, koronu sam prelezala bez simptoma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA