≫ 

Karleuša sa ćerkama prošetala Beogradom i ne zna se koja je bolje obučena

Atina i Nika na dobrom su putu da za nekoliko godina na društvenim mrežama stignu poznatu mamu

  • 44
Atina i Nika Tošić, jelena Karleuša

Foto: Instagram/atiinatosic

Ćerke pop zvezde Jelene Karleuše (42) i fubalera Duška Tošića (35), Atina (12) i Nika (11), izrasle su u prave lepotice i dobru decu, kojima se ponose njihovi roditelji.

Jelena je objavila fotografiju iz šetnje sa svojim naslednicama Atinom i Nikom, sve tri su skockane od glave do pete, a svi komentarišu da starija ćerka baš liči na majku.

Njih dve od malena privlače pažnju javnosti, a Nika je svojim urnebesnim snimcima, kao i gubljenjem u tucanju jajima za Uskrs svaki put nasmejala ljude.

Njih dve sada imaju svoje Instagram profile i kako izgleda, na dobrom su putu da za nekoliko godina na društvenim mrežama stignu poznatu mamu.

Iako ima svega 12 godina Atina  na Instagramu i TikToku već ima oko 125.000 pratilaca, a brojne modne kuće koje se bave garderobom za devojčice i tinejdžerke žele da ih upravo ona reklamira.

Niku na Istagramu porati oko 15,6 hiljada ljudi, ali ona na ovoj društvenoj mreži ima samo tri objave i nije aktivna kao njena sestra.

Jelena je za naš portal nedavno istakla da sve ono što je nju njena pokojna majka Divna naučila, ona sada prenosi na naslednice Atinu i mlađu Niku.

- Atina ne zna da li će biti odbojkašica, plesačica, manekenka, glumica...sve ona hoće, tu je na mamu - ispričala nam je nedavno Jelena.

Podsetimo, Atina je imala iskustvo i kao manekenka na reviji, kada je dala i prvu izjavu za medije, ponosno otkrivši šta ju je posavetovala mama Jelena.

Video: Ćerka Jelene Karleuše prošetala modnom pistom, pa otkrila: Volela bih da budem manekenka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hanna

    24. novembar 2020 | 19:50

    Sva deca su lepa. A njena deca imaju i na koga da budu lepa jer im je otac lep covek. Za nju se to ne moze reci jer ona je samo atraktivna I upadljiva I pre svega fotosopirana.

  • Hm

    25. novembar 2020 | 01:41

    Ovo devojčica od 12 godina? Dete je lepo, al mislim da ovakva odeća, dugi nokti,šminka, nije normalno za dete tog uzrasta.

  • Fibi

    24. novembar 2020 | 16:58

    Neodgovorna majka od dece pravi robove materijalizma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA