Zbogom vremenskoj prognozi: Seksi Ksenija počinje sa radom na novoj emisiji

- Pre nekoliko nedelja sam se oprostila od publike u Jutru Prve i jako mi je drago što pauza nije dugo trajala - rekla je voditeljka

  • 3
Ksenija Bujišić

Ksenija Bujišić, Foto: Instagram/bujisic.ksenija

Voditeljka Ksenija Bujišić, nakon što se pozdravila s gledaocima u Jutarnjem programu Prve televizije gde je saopštavala vremenske prilike u našoj zemlji, dobila je novi poslovni angažman.

Sudeći po rezultatima gledanosti, nova emisija „Šok tok” izuzetno se dopala gledaocima, a večerašnju emisiju vodiće upravo ona.

Lepa voditeljka je odlučila da je vreme za nove izazove te se od ove nedelje pridružuje kolegi Ognjenu Nestoroviću i ona će voditi „Šok tok” sredom.

- Pre nekoliko nedelja sam se oprostila od publike u Jutru Prve i jako mi je drago što pauza nije dugo trajala. U sredu uveče u 23 sata biću ispred kamera u emisiji „Šok tok” i predstaviti gledaocima najekskluzivnije priče o našim zvezdama. Drago mi je što uskačem iz informative u zabavu, ceo ovaj projekat je veliki izazov, a ja izazove volim - priznaja je Ksenija za blic.rs i dodala:

- Sigurna sam da ćemo gledaocima pripremiti i doneti priče koje najviše vole i što će imati priliku da vide i čuju mnoge detalje o poznatima koje do sada nisu znali. Naša ekipa je mesecima unazad vredno radila na tome. Reakcije na prvu emisiju su odlične i srećna sam zbog toga - kaže Ksenija.

Video: Ksenija Bujišić: Majčinstvo me je promenilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    25. novembar 2020 | 12:59

    Iritantan glas ima, nije je prijatno slusati.

  • Danijel

    25. novembar 2020 | 12:24

    Zar ona nije glumica?

  • Danas sve iste devojke 🤣

    25. novembar 2020 | 12:11

    Liči mi na Marinu, takmičila se u Zvezde granda i liči mi na pevačica mislim da je, Marija 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA