Prasnula u smeh! Karleuša krišom snimala ćerku dok je nasred radnje igrala, Atinina reakcija je hit!

Pevačica nije mogla da se suzdrži, pa se slatko nasmejala simpatičnom potezu svoje naslednice

  • 6

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) snimila je svoju stariju ćerku Atinu Tošić (12) u neobičnoj sitaciji, koja je nasmejala nju, ali i sve njene pratioce.

Naime, Atina je već zvezda na Instagramu i TikToku, a kako bi svakog dana bila aktivna i svojim pratiocima pružila raznovrsni sadržaj, misli na ono šta će objaviti čak i u nekim neuobičajenim okolnostima.

Tokom odlaska u prodavnicu, gde je Jelena sa ćerkom očigledno pazarila neke novogodišnje ukrase, Atina je usred prodavnice snimala koreografiju za TikTok.

Karleuša ju je sa drugog kraja krišom snimala, dok su se slučajni prolazni okretali za njenom naslednicom, a pevačica je onda prasnula u smeh. Kada je Atina videla da je "uhvaćena", rekla joj je: "Mamaaa!".

Inače, iako ima svega 12 godina Atina na Instagramu i TikToku već ima oko 125.000 pratilaca, a brojne modne kuće koje se bave garderobom za devojčice i tinejdžerke žele da ih upravo ona reklamira.

Atina je na dobrom putu da za nekoliko godina na društvenim mrežama stigne poznatu mamu, a kako ju je Karleuša snimila nasred prodavnice pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Crna čipka, crveni veš, grudi u vis, dekolte do pupka: Najvatreniji stajlinzi JK za ove hladne dane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA