≫ 

Član Tropiko benda došao na Tokanovu sahranu i šokirao: "Ko da dođe? Polovina benda ima koronu"

Iz Tropiko benda na Bojanovu sahranu došao je samo klavijaturista, Predrag Pešić

  • 1
Bojan Zlatanović TOKAN Amadeus Tokan, Foto: Instagram/tokandrums

Bojan Zlatanović Tokan, bubnjar "Amadeus Benda" sahranjen je danas, 26. novembra u Leskovcu, a od njega oprostili su se članovi porodice, prijatelji i kolege.

Među prvima je došao klavijaturista "Tropiko benda", Predrag Pešić koji je otkrio da je samo on došao na sahranu, jer ostali članovi ovog sastava imaju koronu.

- A ko da dođe, polovina benda nam se razbolela od korone - rekao je okupljenim novinarima Pešić, a pevačica Jovana Pajić otkrila je kako se oseća njen muž Aleksandar Cvetković koji je zaražen koronom.

- Dobro je, osim anosmije nema nikakve simptome. Odmara, pije terapiju i dobro se oseća. Ne zna kako se zarazio. Devojčice i ja nismo bile 5 dana tu, a tada se on i zarazio. Testirala sam se kada sam se vratila i s obzirom da su negativni rezultati odvojili smo se. Dostavljamo mu sve sto je potrebno, čujemo se stalno putem video poziva i čekamo da prođe izolacija kako bi smo se vratili kuci - rekla je pevačica za "Informer".

Podsetimo, najemotivniji trenutak na Tokanovoj sahrani bio je kada je njegov sin od samo šest godina rekao: "Tata, volim te najviše. Tata, biću uvek sa tobom u mom sećanju".

Bojan je preminuo pre dva dana, 24. novembra, u 45. godini, od posledica korona virusa. Poslednji dana stanje mu se naglo pogroršalo, pa je u KBC Dragiša Mišović bio na respiratoru.

Tokan je bio član "Amadeus benda" dugi niz godina, a važio je za velikog ljubitelja adrenalina, prirode i brzih motora. Iza sebe je ostavio šestogodišnjeg sina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    1. decembar 2020 | 06:59

    Za neupucene, a i za one koji ne moze da podignu glavu u nebo od svojih telefona, mi smo, svi na ovoj jadnoj planeti bili prskani I zaprasivani kao stetocine od marta meseca. Tragovi po nebu od tih otrova koji nam prave koronu su bili svuda i to po ovakvom redosledu, ujutru na istoku, preko dana na jugu, a kasnije u toku dana na zapadu. Sta to znaci? To znaci, da je neko ubacio neki viruscic, puno otrova, i zaklonio sunce, prirodni vitamin zdravlja i vitamina D, i onda pomor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA