Ceca promenila imidž i zablistala u emisiji, pa otkrila: "Imam antitela!"

- Svuda je isto, ceo svet je stao. Sve je povezano, sve što okuplja ljude na globalnom nivou je stalo - rekla je pevačica

  • 14
Ceca Ražnatović Printskrin: TV Pink

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović gost je večerašnje emisije "Hit tvit", gde je otkrila da ima antitela, a sve je oduševila svojim stajlinigom i novim imidžom.

Naime, pevačica ne sebi ima plavo odelo i crnu košulju sa kragnom, što je sudeći po komentarima pun pogodak, a svi su primetili da je promenila nešto na sebi.

Ražnatovićeva je promenila frizuru, skratila kosu na paž, a novi imidž folk zvezdi odlično pristaje. Pevačica je, kao što je poznato, u junu imala korona virus, a otkrila je da je radila test i da ima antitela.

- Sve je usko povezano, sve što je vezano za okupljanje ljudi je stalo. Prvo nas zdravstveno ugrožava, ja poznajem ljude iz mog okruženja koji imaju kovid i sa tim se ne treba šaliti, moramo da nastavimo da se čuvamo, ja sam radila test na antitela, imam ih, tako da sam zaštićena. Svuda je isto, ceo svet je stao. Sve je povezano, sve što okuplja ljude na globalnom nivou je stalo - rekla je Ceca i dodala:

- Bila sam na Kipru, druga država, mi smo tamo turisti, ne gledamo medije, ali prijatelji moji isto, samo se priča o koroni. Zdravstveni sistem nije tako jak, kod nas se svo medicinsko osoblje bore kao lavovi, ali tamo su bile mnogo rigoroznije mere. Ja ne mogu da komentarišem da li ovde treba rigoroznijih mera.

Pored Cece, gosti u emsiji su i predsedik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić, kao i novinar Aleksandar Apostolovski.

Cecinu novu frzuru, kao i kako se sredila za gostovanje u emisiji "Hit Tvit" pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Ceca se provodila na rođendaskoj žurki Dušice Jakovljević, svi se pitaju kome se pevačica smeška

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nista novo

    29. novembar 2020 | 22:26

    Kakav novi imidz? Sto puta smo je videli u ovakvom izdanju sto se tice frizure. A promena garderobe u razlicitim emisijama ne znaci promenu imidza.

  • Cupavac

    29. novembar 2020 | 23:06

    Iz kog razloga je ova zenska persona vec drugi put u ovoj emisiji????

  • Slavica

    29. novembar 2020 | 21:57

    Ti imas antitela sad si i imunolog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA