"Molim vas da se ne nudite za Tokanovo mesto, pustite nas da ožalimo brata kako dolikuje"

- Ne znam otkud nekom ideja da predloži SEBE za mesto novog bubnjara - napisao je u svom statusu gitarista "Amadeus benda" Milan Kordulup

  • 2
Bojan Stanimirović, Bojan Zlatanović, Amadeus band, bend Amadeus bend Foto: ATA Images

Bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je nedavno od korona virusa, a gitarista ovog sastava Milan Kordulup oglasio se na Fejsbuk, te je zamolio ljude da se ne nude za Tokanovo mestu.

Milanov status prenosimo u celosti.

"Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih bubnjara, MOLIM VAS da se ne nudite za Tokanovo mesto, pustite nas da ožalimo Brata kako dolikuje!

Imajte malo empatije i uviđavnosti za emotivno stanje u kome se nalazimo i dozvolite da prođe vreme i da bar malo zacele žive rane zbog preranog odlaska našeg druga.

Ne znam otkud nekom ideja da predloži SEBE za mesto novog bubnjara?!

Taj neko bi trebalo prvenstveno da zna da se mesto u "Amadeusu" ne dobija po preporučivanju samog sebe u ovako teškom trenutku, naprotiv, to samo govori koliko su bezosećajni i nekvalitetni ljudi, a takvima nikada neće biti mesto u bendu.

P. S. "Drugari" bubnjari i oni koji imaju baš nekog ko je za nas, kojih nema godinama da se jave i pitaju za zdravlje dok smo živi - nema potrebe da se iznenada i svakodnevno interesuju za naše zdravlje. Trebalo bi da znate da muzičari koji su dugo "na terenu" uglavnom imaju razvijenu socijalnu inteligenciju i da čitaju vaše namere.

Ukoliko nastavite sa nepristojnim ponudama, biću prinuđen da iste i javno objavim, pa razmislite ko će vas posle toga ikad zvati za posao, kafu...", naveo je Kordulup.

Evo i njegove objave.

Milan Kordulup Objava Milana Kordulupa Printskrin: Facebook/Milan Kordulup

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Em

    30. novembar 2020 | 19:05

    Kakva empatija, ljudi ne znaju šta je to... Jezivo zaista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA