Bebi-bum na javnoj sceni: 11 naših poznatih žena koje su zatrudnele tokom pandemije korona virusa

Iz perioda kada se ceo svet bori sa koronom, dešavaju se i lepe stvari

  • 15
Luna Đogani, Jelisaveta Orašanin, Jelena Janković, Ana Sević

Četiri poznate trudnice, Foto: Instagram/anasevicofficial, jagodenamagli, Nikola Tomić

Zbog pandemije korona virusa struka savetuje što manje kontakata sa ljudima, pa su se tako, kako izgleda, naše javne ličnosti izolovale sa svojim partnerima i uskoro će dobiti bebu.

Iako svakog dana slušamo o statistikama zaraženih, merama, savetima, nimalo prijatnim temama, u vreme korone ovom poznatim danama desiće se nešto lepo - dobiće bebu.

Jelena Janković, Luna Đogani, Jelisaveta Orašanin, Nina Jnaković, Ana Sević, Danijela Karić, Marina Čosić, Tamara Đurić, kao i supruga Ace Živanovića, Ivana, zatrdunele su tokom pandemije korona virusa.

Bivša teniserka Jelena Janković (35) čeka svoje prvo dete sa uglednim doktorom Brankom Baraćem. 

Jelena i Branko navodno su se upoznali letos, nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu, kada je Novak saznao da je pozitivan na koronu, pa je bivša teniserka, koja je bila sa njim u kontaktu, morala da se testira.

Ona je tada u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća, a među njima rodile su se simpatije. Dok se Jelena lečila od korone ostala je u kontaktu sa doktorom, a onda su počeli da izlaze.

Glumica Jelisaveta Orašanin (32) i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić (33) čekaju svoje drugo dete.

Jelisaveta je u drugom stanju ostala je vantelesnom oplodnjom, a intervenciji se podvrgla na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Njih dvoje imaju ćerku Petru, koju su dobili u februaru 2019. godine, a glumica je i tada zatrudnela vantelesnom oplodnjom.

Ona je nakon rođenja prvog deteta pričala o borbi da zatrudni što joj je bilo teže zbog zdravstvenih problema, a istkla je da je najvažnije biti uporan.

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - izjavila je tada Jelisaveta.

Glumica Nina Janković (32) i njen suprug Mateja Dičić čekaju svoje drugo dete.

Nina i Mateja imaju dvogodišnjeg sina Vukašina, a sada čekaju devojčicu. Kada su saznali pol bebe glumica i njen suprug vrištali su od sreće, a na kraju su se poljubili.

Lepa glumica je sa Matejom u braku od 2014. godine, a upoznali su se preko Ninine drugarice i koleginice Tamare Dragičević.

Glumica Marina Ćosić (25) i njen suprug Nikola Mirković čekaju svoje prvo dete.

Njih dvoje tokom pandemije korona virusa imali su istog dana veridbu i venčanje kao iz bajke, u vinogradu, a lepa glumica je nakon toga objavila da je u drugom stanju.

- 2020. godina je u toliko planova umešala prste i poremetila ih, ali nam je najveću želju ipak ispunila. Nas troje - napisala je tada Marina i obavestila sve da čeka prinovu.

Inače, Marina je istakla da je ostala bez angažmana u pojedinim projektima nakon što se pročulo da je u drugom stanju.

- Na trudničkom zvanično nisam, jer je tek skoro počeo stomak da mi raste i da mi, da kažem, bude "problem" da se obučem u običnu usku garderobu. Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti, ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte - rekla je Marina svojevremeno.

Pevačica Ana Sević (35) i njen partner Danijel Nedeljković (41) čekaju svoje prvo zajedinčko dete.

Ana iz prethodnog braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu, koja će uskoro dobiti mlađu sestru.

- To je nešto što je kod nas potpuno normalno, jedno za drugo smo uvek tu i sve radimo zajedno. Jako dugo smo priželjkivali i želeli bebu i konačno je božja volja presudila da to i dogodi. Najsrećniji smo na svetu, ne postoji nešto lepše i bitnije od toga - rekla je ranije pevačica.

- Lorena je oduševljena, ona je potpuno zrelo dete uvek bila, i za nju je ovo nešto sjajno. Razmišlja o imenima, osmišljava sobu i razgovaramo o tome non-stop. Jako joj se sviđa što će dobiti sestru, ali najbolji dojam će joj biti kad beba stigne. Meni je to jako slatko i apsolutno će joj biti odrešene ruke ako bude želela da ona odluči o imenu. Svakako nema bliže osobe od brata ili sestre, pa zašto da ona ne presudi kako će se zvati - rekla je Ana tada.

Najlepša srpska odbojkašica, Stefana Veljković i njen dečko, takođe reprezentativac Srbije u odbojci, Srećko Lisinac, čekaju bebu.

Stefana i Srećko su u vezi tri godine, a ona će sada biti krunisana i bebom.

Manekenka Ivana Korab u drugom je stanju i trebalo bi da se porodi u januaru 2021. godine.

Iako je dugo živela i radila u Los Anđelesu, ova lepotica se pre nekoliko meseci vratila u Srbiju, a u međuvremenu je saznala da je u drugom stanju, pa će se u Beogradu i poroditi.

Ivani su ovo najlepši dani u životu. Mnogo je srećna jer je neko ko voli decu i oni je čine detinjastom. Vezana je za svoje bratance, a kada je saznala da je u drugom stanju, skakala je od zadovoljstva. Vešto krije da je u drugom stanju jer ne želi da se u medijima o tome piše. Posle prvog braka se opekla govoreći o privatnom životu i sada vešto skriva sve što nema veze sa poslom.

Njena udaja nije bila toliko pompezna, ali je htela da bude samo za najbliže. Dete će doći kao kruna ljubavi. Jedva čeka da postane majka. Već sada gleda garderobicu i stvari za bebe. Sve pažljivo bira i mnogo je ushićena. Bebu će skroz razmaziti. Već priča o tome - rekao je izvor blizak manekenki za Blic.

Pevačica Danijela Karić čeka drugo zajedničko dete sa suprugom Ivanom Mileusnićem, poznatim plesačem i koreografom.

Par ima jednogodišnjeg sina Maksima, a Danijeli je ovo četvrto dete, jer iz prethodnog braka ima sina Filpa i ćerku Moniku.

Danijela je u drugom mesecu trudnoće, a ona  i Ivan su vrlo pažljivi, budući da je u pitanju rana trudnoća, i to u vreme pandemije korona virusa, te zbog toga skoro da i ne napuštaju porodični dom, osim kada Ivan odlazi u nabavku, što čini maksimalno zaštićen.

Pobednica Zadruge 3 Luna Đogani (4) i njen verenik Marko Miljković dobiće svoje prvo dete, a nedavno su saznali da je u pitanju devojčica.

Đoganijeva je u četvrtom mesecu trudnoće, a da je u drugom stanju saznala je u jednom restoranu gde je bila na ručku sa majkom Anabelom Atijas.

Lunina i Markova porodica presrećni su zbog prinove, a Đoganijeva je odlučila da okrene novi list nakon što je saznala da je u drugom stanju.

- Mislim da sad nekako ta uloga da moram da se uozbljim, da nema više sakndala, nema više golotnje, nema više tih gluposti, postajem žena, majka i moram tako da se ponašam - rekla nam je Luna jednom prilikom.

Nekadašnju manekenku Katarinu Vučetić publika je upoznala u rijaliti formatu "Survajver" 2010. godine, ali i iz muzičkih spotova raznih pevača.

Atraktivna Katarina, kako se priča, u decembru treba da se porodi i nestrpljivo čeka dan kada će postati majka.

Nije još poznato ko je otac deteta.

Starleta Tamara Đurić i njen emotivni partner Nikola čekaju svoje prvo dete, devojčiu koja će dobiti ime po majci.

- Test nam je pokazao da će se roditi jedna zdrava devojčica. Željno te iščekujemo, Tamara.Uskoro ću te povesti u avanturu i pokazati ti šta sve život ima da ponudi. Jedva čekam da ti poželim dobrodošlicu na ovaj svet, mila moja - napisala je tada Tamara.

Iako bi se malo ko sa takvim stvarima igra, Tamara je usred trudnoće izjavila da je izgubila bebu, a nakon nekoliko nedelja nastavila sa objavama trudničkog života, kao da se ništa nije dogodilo.

Pevač Aca Živanović i njegova supruga Ivana čekaju svoje drugo dete.

Aca i lepa Ivana dobili su prvo dete u oktobru prošle godine, a nasledniku su dali ime Mateja. Nakon rođenja prvenca Živanović nije krio koliko je srećan i uzbuđen.

- Presrećan sam što je sve prošlo kako treba! Ovo je najbolji dan u mom životu, sin mi je predivan - rekao je pevač kada je dobio sina.

Video: Lunu promenila trudnoća: Nema više skandala i golotinje, postajem majka i moram tako i da se ponašam

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA