Seka Aleksić otkazala novogodišnji nastup: "Zdravlje moje publike mi je najvažnije"

- Ne želim da se desi da ja ili moj tim snosimo odgovornost ukoliko se neko razboli - napisala je pevačica u svojoj Instagram objavi

  • 23
Seka Aleksić Seka Aleksić Foto: Marko Jovanović

Pevačica Seka Aleksić rešila je da otkaže svoj novogodišnji nastup, koji je bio predviđen u Beogradu, zbog loše epidemiološke situacije u Srbiji. Folk zvezda se oglasila na Instagramu i obrazložila je zašto se odlučila na ovaj korak.

- Dragi moji, svi smo verovali i nadali se da će ovaj virus posustati i da ćemo moći da se družimo za Novu godinu u Expo centru. Međutim, budući da je situacija ovako loša, odlučila sam da otkažem novogodišnji nastup - napisala je Seka i nastavila:

- Ne želim da se desi da ja ili moj tim snosimo odgovornost ukoliko se neko razboli. Zdravlje moje publike mi je najvažnije, sigurna sam da ćemo se družiti na sledećem dočeku i da ćemo sve nadoknaditi. Dugujem zahvalnost organizatorima što su prihvatili moj predlog i složili se da sve ostavimo za srećnija vremena. Čuvajte se - napisala je Seka i dodala "ostanite kod kuće" na engleskom.

Evo i objave Seke Aleksič

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    1. decembar 2020 | 19:57

    Aha bas je savesna pa je odkazala al malo morgen nego je svesna da od novogodisnjih nastupa nema nista pa hajde da preduhitri I da otkaze jer je demek brizna I savesna, misli ona na zdravlje ljudi a ne na pare jeste kako da nije.

  • E ovako

    1. decembar 2020 | 18:40

    ZABRANITI SVE NOVOGODIŠNJE NASTUPE!!!!

  • 5544

    1. decembar 2020 | 18:42

    Jesi poletila za parama?A sto si zakazala kada si bila tako savesna i humana?Koga ti lazes?Volis pare vise od svega...ne mlati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA