≫ 

Dragomir Karić o smrti patrijarha Irineja: Opraštamo se sa velikim bolom i tugom...

- Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, Svetom Arhijerejskom Sinodu, svim pravoslavnim vernicima i celom srpskom narodu upućujemo najiskrenije saučešće, večnaja pamjat i carstvo mu nebesko! - napisao je Karić

  • 0
Dragomir J Karić Foto: BK

Dragomir Karić oprostio se od Patrijarha srpskog Irineja.

Kako je istakao - sa velikom tugom.

- Verujemo da nas ovaj život priprema za budući večni život, danas se opraštamo od našeg Oca i duhovnog vođe, koji odlazi u život večni, ostavljajući iza sebe samo najveća i najbolja dela koja su ravna svetačkim podvizima. Sa velikim bolom i tugom, ali i ogromnim poštovanjem opraštamo se od Njegove Svetosti Arhiepiskopa pećkog, Mitropolita beogradsko-karlovačkog i Patrijarha srpskog Gospodina Irineja.

Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, Svetom Arhijerejskom Sinodu, svim pravoslavnim vernicima i celom srpskom narodu upućujemo najiskrenije saučešće, večnaja pamjat i carstvo mu nebesko!

Slavica Sretenova, Olivera, Milanka i Bogoljub, Dragomir i Hafa, Zoran i Marjana Karić sa porodicama - napisao je Dragomir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA