Đanijeva žena: Mnogo me troši! Smršala sam 10 kilograma, samo vođenje ljubavi i ništa više

- Nikad u životu nisam jela više. Jedem sve što je na dnevnom meniju, odnosno sve što spremim - rekla je Đanijeva supruga

  • 27
Adil, koncert Sava Centar Đani i Slađa Trajković, Foto: ATA Images

Slađa Trajković je, kako kaže, uspela da se poslednjih godinu dana "steše" tako što jako često upražnjava intimne odnose sa mužem Radišom Trajkovićem Đanijem.

Neki ljudi jednostavno znaju kako da spoje lepo i korisno! I evo kako možete da nastavite da jedete sve što želite - a da opet budete fit.

- Nikad u životu nisam jela više. Jedem sve što je na dnevnom meniju, odnosno sve što spremim. Ono što jedu deca, jedem i ja. U našoj kući nema zdrave hrane - kaže Slađa za "Glas javnosti", pa objašnjava dalje:

- Mada, moram priznati da se dosta krećem i da sam aktivna, pa sam možda više zategnuta nego što sam izgubila kilograme. U poslednjih godinu dana skinula sam nekih desetak - kaže folkerova supruga i onda prelazi na suštinu.

- Evo, Đani dobacuje da intimni odnosi čine čuda. Mnogo me troši. Naporan je i navalentan. Mnogo traži. Znači, samo vođenje ljubavi i ništa više - rekla je Slađa.

U telefonski razgovor se onda ubacio i Đani, koji je u svom stilu dao objašnjenje.

- Pa, nego kako, hvala Bogu. Za dijetu se obratite meni. Kod mene samo odnosi i ništa više. Je l’ tako, ženo moja? Ma, meni je moja žena najlepša i najzgodnija, bez Slađe nema ništa - zaključuje Đani.

Video: Đani i Slađa došli po snajku i unuka, pevač autom stao tik do ulaza u porodilište

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziki

    4. decembar 2020 | 10:56

    Mene sramota sto sam ovo procitao .

  • Армаггедон

    4. decembar 2020 | 09:47

    Мене је блам.

  • Гаргамел

    4. decembar 2020 | 09:59

    Без обзира што она много једе, мени се чини да Радиша има јачи желудац ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA