Voditeljka Pinka je živela u oronuloj kući, a sada je ostvarila svoj san i ima hotel na moru

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako - rekla je voditeljka

  • 13
Tanja Rađenović Tanja Rađenović, Printskrin: TV Pink

Voditeljka informativnog programa na televiziji Pink, Tanja Rađenović, sa porodicom nekada je živela u oronuloj i trošnoj kući, a sada su ona i njen suprug ostvarili san i imaju hotel na moru.

Tanja je ispričala da je kuća, u kojoj sada živi sa suprugom Petom i ćerkama Teodorom i Anđelom, izgledala potpuno drugačije, a jednim delom bila je i nezavršena.

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako. Gornji sprat bio je potpuno nezavršen, a ovo što je sad Petrova radionica u dvorištu, bila je najobičnija šupa - ispričala je ona jednom prilikm.

- Svuda je bio beton, neka travuljina i blato. Ali nama se dopalo mesto. Sređivali smo malo-pomalo. Meni je ovo raj. Ključ u ruke, za tri minuta sam u centru. Čuješ ptice. Sad će i kokoška da se oglasi, mislim, ako snese jaja... - ispričala je voditeljka tada.

Nakon sređivanja Tanja i njena porodica žive u kući iz snova, a uspeli su i da kupe mali hotel na moru i ispune sebi veliku želju.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja - rekla je Tanja prošle godine.

Video: U prvoj emisiji Pitali ste Marija Kilibarda nam je otkrila ko je to zove Bucili?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    6. decembar 2020 | 11:39

    Kako se ispunjavaju te "zelje" !?? Ali pod uslovom da radis kod privatnika za 33000 dinara .!?? Kome da se obratim!???? Imam zelju da otvorim hotel al na planini..npr..pancicevom vrhu !!??

  • nemanjaam

    6. decembar 2020 | 12:50

    I odjednom hotel?

  • M

    6. decembar 2020 | 09:55

    Neka vam je Sa Srećom 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA