≫ 

Ovo je Nada, žena koju je Džej voleo do poslednjeg dana

Nada se nikada nije javno eksponirala

  • 1
Džej, Nada Ramadanovski Džej Ramadanovski, Džejeva bivša supruga Nada, Foto: Nikola Tomić, Instagram/marija_ramadanovski

Danas je domaću javnost iznenadila i rastužila vest da je u 56. godini preminuo Džej Ramadanovski, a ovo je žena koja je bila s njim do kraja.

Pevač narodne muzike Džej Ramadanovski važio za jednog od najvećih boema javne scene. Pored svojih pesama, Džej je često govorio o svojoj bivšoj supruzi Nadi sa kojom ima dve ćerke - Anu i Mariju.

Da je bila ljubav njegovog života, dokazuje i tetovaža njenog imena na njegovoj ruci, a često je u medijima isticao kako joj je zahvalan što ga je trpela u najgorim životnim izdanjima.

Nada se nikada nije javno eksponirala, a svima je na osnovu najemotivnijih folkerovih pesama jasno kakva je to ljubav bila.

Koliko je voleo Nadu, iako su bili razvedeni, govori i to što je u svom poslednjem intervjuu pričao najviše upravo o njoj.

– Koliko god da sam skitao, uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan-danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku - rekao je Džej u emisiji "Balkanskom ulicom".

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, pa je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Video: Nedelja, a više vas ja, zagrliti neću: Preminuo Džej Ramadanovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA